AKP’den Gözaltı Terörü (2): 24 Sosyal Medya Kullanıcısı ve Aydın Gözaltına Alındı

İsimsizler Hareketi' operasyonu: Çok sayıda gözaltı - GÜNCEL Haberleri,  Haber7

Halkı korkutmak, yıldırmak, sindirmek amacıyla yapılan her türlü baskı, tehdit, şiddet içeren eylemlerdir. AKP faşizmi halkın her kesimini korkutmak, sindirmek ve yıldırmak amacıyla baskı uyguluyor, her türlü yöntemle halka saldırıyor.

Dün HDP’ye yapılan gözaltı saldırısı ile birlikte sosyal medya kullanıcıları ve gazeteci, yazar ve aydınları gözaltına aldı.

Dün gece düzenlediği operasyonda İstanbul’da 18, Balıkesir’de 2, Aydın’da, Denizli’de, Diyarbakır ve Tekirdağ’da 1’er olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı.

Sosyal medyanın AKP’nin politikalarını teşhir amacıyla kullanılmasına engel olmayı amaçlayan gözaltı saldırısı ile tüm sosyal medya kullanıcılarını tehdit ediyor AKP faşizmi.
Muhalif, demokrat devrimci gazeteci yazar ve aydınları tehdit etmek için gece yarısı operasyonları düzenleyerek her zaman ulaşabileceği insanlara gözaltı terörü uyguluyor.

AKP’nin polisinin dün yaptığı operasyonda İstanbul’da 18, Balıkesir’de 2, Aydın’da, Denizli’de, Diyarbakır ve Tekirdağ’da 1’er olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı.

Avukat Tamer Doğan, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) sözcüsü Perihan Koca, yazar Temel Demirer, gazeteciler Zeynep Kuray ve Hakan Gülseven, Özen Kulaçoğlu ve oyuncu Defne Halman hakkında gözaltı kararı olduğunu duyurdu.

Gözaltına alınan tüm isimler halkın sorunlarına duyarlı, onurlu aydın tavrına sahip, devrimci demokrat ilerici insanlar. AKP faşizminin halka yaptığı tüm saldırılara alanlarından cevap veren aydınlar.

Kimini cumhurbaşkanına hakaret, kimini yasadışı örgüt üyeliği suçlamaları ile gözaltına alan AKP faşizmi istiyor ki tek Erdoğan konuşsun, kimse ses çıkartmasın, kimse itiraz etmesin, yalanlarını ortaya çıkartmasın.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.