AKP’den bilindik ikiyüzlü İsrail tavrı

İsrail Filistin halkını katlederken, dünyada “1 minüt” şovu ile bilinen Erdoğan’ın AKP’sinden kaçamak, soyut açıklamanın dışında hiç bir tepki gelmiyor.

Dışişleri Bakanlığı “İsrail bu eylemlerinden sorumlu tutulmalı” açıklaması yaptı. Açıklamasının devamında ne anlama geldiği belirsiz; “Bu olayların engellenebilmesinin tek yolu, İsrail’in uluslararası alanda sorumlu tutulması olacaktır.” açıklaması yaptı. “Uluslarası alanda bu yaşananların sorumlu tutulması ile bu saldırılar nasıl duracak” bu bilinmiyor. AKP’nin de bilmediğine kimsenin şüphesi olmasın. Maksat bir şeyler yapıyor görünmek.

Erdoğan’ın iletişim Daire Başkanı Fahrettin Altun ise “İsrail’e her zulmün, her katliamın ve her terör eyleminin hesabını mutlaka soracağız. İsrail’in uluslararası hukuk önünde yargılanması için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi!!!

Peki Erdoğan ne yaptı? Ürdün Kralı ve Kuveyt Emiri ile yaptığı telefon görüşmesinde İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere yönelik saldırılarına karşı birlikte çalışma çağrısı yaptı. Yani Filistin halkının katledilmesini de petrol şeyhleri ile ilişkilerini geliştirmek için kullanmaya çalıştı. Sanki AKP şefi faşist Erdoğan Kuveyt’in Ürdün’ün, İsrail  siyonizminin suçlarının ortağı olduğunu bilmiyor mu?



AKP halkı kandırıyor. AKP İsrail’in yaptığı katliamların tümünde suç ortağıdır, sorumludur. Yaptıkları açıklamalar suçlarını gizlemek içindir.

EY AKP! YALANI BIRAK.

SOMUT ADIM AT!

MALATYA KÜRECİK’TE YILLARDIR FAALİYETTE OLAN İSRAİL’İN RADAR İSTASYONUNU KAPAT!

TÜRKİYE LİMANLARI İLE İSRAİL’İN HAYFA LİMANINDAN YÜRÜTÜLEN VE HİÇ BİR DÖNEM AKSAMAYAN TİCARİ İLİŞKİLERİNİZİ DURDURUN.

İSRAİL ORDUSU İLE İŞBİRLİĞİNİ KESİN.

UÇAKLARININ ÜLKEMİZ HAVA SAHASINDA TATBİKAT YAPMASINA İZİN VERMEYİN!

Sosyal ağlarda paylaşın