AKP TERÖR ÖRGÜTÜNDEN HALKA SALDIRI: SOKAK ORTASINDA İŞKENCE, 334 GÖZALTI

Boğaziçi Üniversitesi eylemleri sebebiyle ifade vermeye giden 4 öğrenciden  3'ü gözaltına alındı - HABERLER Son Dakika

Boğaziçi direnişine AKP saldırdıkça halkın sahiplenmesi ile gerçekleşen eylemler her gün büyüyor. Bugün sabah saatlerinde İstanbul ve Ankara’da yapılan eylemlerde polis kudurmuşçasına eylem yapanlara saldırdı. İşkence sokaktı başladı. İki ilde tüm gün boyunca gözaltına alınanların sayısı 334 kişişe ulaştı.

𝗦𝗬𝗞𝗣 on Twitter: "İstanbul ve İzmir'de düzenlenen Boğaziçi eylemlerinde  polis çok sayıda öğrenciyi darp ederek gözaltına aldı. #BogaziciDireniyor…  https://t.co/nH6HxZYDAk"

AKP terör örgütünün İçişleri bakanı Soylu daha gözaltı sayıları 159 kişi iken gözaltına alınanların 78’inin DHKP-C mensubu olduğunu açıkladı. Ancak daha açıklamanın üzerinden saatler geçmeden 98 kişi serbest bırakılarak Soylu’nun utanmaz, aşağılık bir yalancı olduğu ispatlanmış oldu.  Aklı sıra Boğaziçi direnişinin meşruluğuna gölge düşürecek Soylu. Biraz sonra yalan olduğu açığa çıkacağı, rezil olacağı hiç umuru değil. Çünkü kelimenin tam anlamı ile YÜZSÜZ! UTANMAZ!

Boğaziçi'nde protestolar devam ediyor: Polis kampüse girdi, 159 gözaltı -  Diken


AKP Boğaziçi eylemlerini engelleyemiyor. Bitiremediği direniş karşısında AKP ayaklanma kabusu ile daha fazla saldırganlaşıyor, saldırdıkça direniş büyüyor… Rektör ataması protestosu olarak başlayan hareket, AKP saldırıları karşısında direnişe dönüştüğü gibi AKP’nin kabusu haline gelmeye başladı. Halkın büyük desteğini alan direnişe AKP terör örgütü elebaşı Erdoğan ve Soylu’nun talimatları ile sert saldırılar yapılıyor. Kameralar karşısında polisin bir öğrenciye yaptığı işkencenin  medyada yer alması büyük tepkilere yol açtı.

Sosyal ağlarda paylaşın