AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Uyuşturucuyla Yakalandı

Askeri, polisi, bürokratı, politikacısı uyuşturucu işi yapıyor AKP kadroları. Uyuşturucu piyasasının tamamı ile polisi, jandarması, politikacısı ile AKP’lilerin elinde olmasından dolayı, kendi bilgileri haricinde “uyuşturucu işi yapan birilerini yakalarız belki” umudu ile yaptıkları kontrollerin her seferinde ya AKP’li politikacı, ya asker ya polis yakalanıyor.

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdülhamit Burak Aykut, uyuşturucu maddeyle yakalandı. Aykut, kaçmaya çalıştı ancak polis aracına çarptıktan sonra Denizli çevre yolunda arkadaşı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve Efeler Belediye Meclis Üyesi Abdülhamit Burak Aykut, dün gece Aydın-Muğla karayolunda polis kontrol noktasında “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı.

ABC’nin Gazete Aydın’dan aktardığı habere göre, kaçmaya çalışırken polis aracına çarpan Aykut, Denizli çevre yolunda arkadaşı ile birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

AKP’li başkanın araçtan bir madde attığını fark eden polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda polisler, camdan atılan maddenin bonzai türü sentetik uyuşturucu maddesi olduğunu tespit etti.

AKP halkı zehirliyor. UYUŞTURUCU PAZARININ BAŞINDA AKP VAR. Uyuşturucu ile mücadele edenlere düşmanlığı da bu yüzden.

HFG Uyuşturucu ile Savaş Merkezini işgal ederek yerine özel harekat karakolu yapması da uyuşturucuyu mahallelerde daha rahat yaygınlaştırmak içindi. Uyuşturucu ile savaşmanın AKP ile savaşmak olduğunu en iyi AKP biliyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.