Ağaoğlu’ndan Görgüsüz Pazarlık Şovu!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya, Ali Ağaoğlu’nun araba alırken çekilen görüntüleri düştü. Ağaoğlu halkla alay eder gibi araba için pazarlık yaptı.  İzmit depreminde yıkılan binalarla ilgili “Ben de bazı binalarda deniz kumu kullandım” diyerek halkı katlettiğini itiraf eden Ağaoğlu’na kameralar karşısında gösterdiği görgüsüzlüğe tepkiler yağdı.

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, görüntüleri paylaşırken “Millet yokluktan, açlıktan kırılıyor, çöpten yiyecek topluyor; halkın kesesinden borcu silinen görgüsüzün şımarıklığı hız kesmiyor!” diye yazdı.

Görüntülerin sonunda ise ,  araba sahiplerinin istediği fiyatı kabul etmeyen Ali Ağaoğlu, en sonunda aldığı “Siz ne yapın biliyor musunuz? Bunların hepsini alın” tavsiyesi üzerine bir kişiye “Müdür gel buraya. Bunların tümünü al” dedi.

İnsanlar yemeye ekmek dahi bulamazken, Ağaoğlu halktan aldığı paralarla, yaptığı yıkık dökük evlerle, AKP iktidarının desteğiyle milyon liraları çerez parası olarak görüyor. Ülkemizde insanlar ellerine iş ve aş yazarak intihar ederken halkın ölümüne yol açmış ve açacak binalar yapan Ağaoğlu, her yandaş firma gibi sırtını iktidara yaslayarak kendini güvene aldığını sanıyor. Ancak halkın hafızası güçlüdür. Gün gelip devran dönünce yaptıklarının hesabını bir bir sorarlar elbet.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.