Açlık Grevinin 45. Gününde Mahir Kılıç Fenalaştı

Açlık grevinin 45. gününde olan işçi Mahir Kılıç’ın 7 ekim gecesi fenalaştığı bilgisi geldi. Mahir Kılıç, açlık grevine başladığından bu yana CHP İstanbul İl Binası önünde 24 saat durmaya, bina önündeki betonda yatıp kalkmaya başlamıştı ve hala direnişini 24 saat CHP il binası önünde sürdürüyor.

Direnerek işini 2 kez geri kazanan Mahir Kılıç’a CHP’liler tarafından verilen sözler tutulmadı. En son CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun söz vermesi ile direnişini bitirmişti Mahir Kılıç. Ancak Canan Kaftancıoğlu da sözünü yerine getirmeyince Mahir Kılıç direnişini İstanbul İl Başkanlığı önünde yeniden başlattı. Ve bugün direnişinin 140. açlık grevinin ise 46. gününde.

Fenalaşması ile hastanede kontrolden geçen Mahir Kılıç yaptığı paylaşımda hiç bir tedavi olmadan hastaneden çıkarak direniş yaptığı CHP İstanbul İl Binası önündeki yerini aldığını duyurdu.

Ayrıca yaptığı anlamlı paylaşımda şu çağrıyı yaptı:


Beni yalnız bırakmayan tüm canlar Mustafa Koçak-Grup Yorum süreçleri benden çok daha ileri ve benden çok daha ciddi sosyal medyanın gücü azımsanmayacak kadar fazla yalnız bırakmak yalnızlaştırır hep birlikte seslerine ses açlıklarına ortak olalım

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.