Açlık Grevindeki Grup Yorum’a Ahlaksız Davranış

Uğradıkları baskılara ve yasaklara, gözaltı ve tutuklamalara, grup elemanlarının başlarına ödüller konularak yayınlanan listelere karşı 43 gündür açlık grevinde bulunan Grup Yorum’a polisten ahlakına uygun davranış!

Grup Yorum elemanlarına yemek sipariş eden polis aslında yeni bir şey yapmıyor.

Onurlu bir yaşam için mücadele edenler bazen açlıkları ile anlatmak zorunda kalırlar gerçekleri. Seslerini daha fazla duyurabilmek için en halka ulaşmanın en etkili aracıdır açlığa yatmış bedenler. Binlerce sayfanın anlatamadığını çok çabuk kavratır açlık.

Bu dünyanın her yerinde böyledir.  İnsanın en etkili silahıdır kendi bedeni. En etkili eylem biçimidir. Konuşmayanı konuşturur, duymayanın kulaklarını açar, görmeyene gösterir  açlık grevi.  Dostunu sarsar düşmanını da alçaklaştırır. 

Ne zaman açlık grevleri etkili olmaya başlar, alçaklığın ahlakı hep aynı şeyi akıl eder. Ve her seferinde yeni bir şey bulmuş gibi heyecanla yapar bunu.

Açlık grevindekine yemek ile işkence yapmak! Diyebiliriz ki dünyadaki tüm açlık grevlerinde aynı aşağılık yönteme başvurulmuştur. Boby Sands’lerden, 84 ölüm orucu direnişine, 96 ölüm oruçlarından 2000-2007 Büyük Ölüm Orucu direnişine akıllarınca direnişçilerin iradelerini kırmak için yanlarında yemek yapmak, yemeğin kokularını direnişin yapıldığı yerlere bırakmak gibi acizlikler göstermişlerdir zulmedenler. Hala akıllardadır; Filistinli tutsakların  açlık direnişine karşı hapishanenin kapısında siyonistler mangal partisi yapmıştı da bugün aynı işkenceyi yapan ahlaksızlar kıyameti kopartmışlardı. Sözde müslümanlar direnen müslümanları savunuyorlardı.

Bir kaç gün sonrasındaysa açlık grevindeki Nuriye ve Semih için aynı alçaklığı yapmışlardı. http://haber.sol.org.tr/toplum/akpliler-israilli-fasistlere-ozendi-aclik-grevi-yapan-emekcilere-yemek-fotografi-yolladilar

Şurası açıktır ki; açlık grevinde olan insana yemek ile yemek kokusu ile işkence yapanlar Filistin cezaevinin kapısında mangal yapanlar ile aynı saflardadır. Bunu hiç bir demagoji ile kapatamazsınız.

Bugün açlık grevindeki Grup Yorum elemanlarına yemek yollayan alçaklar İsrail siyonistleri ile aynı ideolojiden besleniyorlar.

Grup Yorum’un konuyla ilgili yaptığı açıklamada

Biz sizi çok iyi tanıyoruz! İsrail’de açlık grevinde olan Filistin’li özgür tutsakların önünde mangal yapan İsrail polisiyle aynı zihniyete sahipsiniz. Aciz ve ahlaksızsınız. Sizin ahlakınız işte bu kadar. Sizin tahammülsüzlüğünüz işte budur! 
Çünkü çok iyi biliyorsunuz ki; haklının yanında halk her daim olacaktır! Korkunuz bundandır. Halkımız biz her daim sahiplenmiştir, sahiplenecektir!

Bu küçük oyunlarınız bize sökmez!
Grup Yorum’u nasıl 34 yıldır bitiremediyseniz şimdi de bitiremezsiniz. Çünkü biz 82 milyon halkız!
dedi ve alçaklığı yapan polisin numarasını yayınlayarak polisi teşhir etti.

İşte o polisin numarası:  0537.710.21.31

Sosyal ağlarda paylaşın

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.