2 kg Uyuşturucu ile Yakalanan Emniyet Müdürüne Beraat: İçiciymiş!

9 Haziran günü Manisa’nın Akhisar ilçesinin girişinde kontrol noktasında İzmir Emniyet Müdürlüğünde görevli 3.sınıf emniyet müdürü Zafer Ç.’nin  arabasında yapılan arama sonucunda 2 kilo skunk ile reçeteyle satılan ve uyuşturucu etkisi bulunan 10 hap ele geçirildi.

Tutuksuz yargılanan polis ve yanındaki Necip Boğaçhan isimli oto kiralama şirketi sahibi kişinin avukatı Enes Doğrul da dava dosyasında müvekkilinin uyuşturucu ticareti yaptığına dair somut delil bulunmadığını belirtip, beraatini istedi. 2 kg uyuşturucu ile yakalanan polis ve yanındaki hakkında avukatlarının  somut delil olmadığı beyanını hakim  inandırıcı buldu. 3.sınıf emniyet müdürünü ve yanındakinin içici olduğunu kabul etti ve beraatlerine karar verdi.

Bir emniyet müdürü 2 kg uyuşturucu yakalatıyor ve kullanıcıyım diyerek serbest bırakılıyor. Yakalattığı skunk isimli uyuşturucu Esrara göre daha kuuvetli ve beyne daha fazla zarar vermekte. Skunk maddesi akıl hastalıklarının önünü açmaktadır.

Ülkemizde uyuşturucunun kimler tarafından yayıldığını, uyuşturucu satıcılarının kimler olduğunu ve kimler tarafından himaye edildiğini bu olayda çok daha net görüyoruz. Bir uyuşturucu operasyonu yoktur ki içinden polis, bürokrat, yargı görevlisi politikacı çıkmasın. Kimse bu serbest bırakılan polis müdürünün işine geri dönmeyeceğini zannetmesin. Zaten işini devam etmesi için serbest bırakılıyor. Yani:  Polis kimliği ile uyuşturucuyu yaygınlaştırma. Halkı zehirleme.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.