Zam üstüne Zam yağıyor
Motorine 1,80 zam yapıldı.

Yoksul halka zam üstüne zam yağdırılıyor.
AKP faşizmi krizinden çıkamıyor, içinde bulunduğu siyasi kriz yani yönetememe krizi kendini ekonomik krizde de hergün daha fazla gösteriyor.

Her gün yeni zamlarla halkın yaşantısı zorlaşıyor, açlık büyüyor…

11 Ağustos 2023 Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,80 TL zam geldi.

AKP faşizmi kendi zenginliğine dokunmuyor. Tekelcilerin kârlarına dokunmuyor. Beslemelerinin yemlerini eksiltmiyor. Sürekli olarak ekonomideki çıkmazını halkın omuzlarına yüklüyor. Bu durum halkın yoksulluğuna yoksulluk katarken zengini daha zengin yapıyor. Kriz fakiri daha fazla fakirleştirirken zengini daha fazla zenginleştiriyor…

Geçtiğimiz hafta boyunca, akaryakıttan internete, yol ücretlerinden ÖTV’ye, simitten ekmeğe… halkın yaşamını daha da zorlaştıracak her şeye zam geldi. Bu zamlar bazen yüzde 100, yüzde 80’lerle gelirken bazıları da sessiz sedasız küçük rakamlarla işleniyor.

Zamlara karşı örgütlenerek tepkimizi göstermeli, AKP faşizminin çocuklarımızın gırtlağından geçecek lokmaya daha fazla el uzatmasına izin vermemeliyiz.
ÖRGÜTLENMELİ VE BU ZULÜM SALTANATINI AL AŞAĞI ETMEKTEN BAŞKA BİR SEÇENEĞİMİZ YOKTUR.
HALK OLARAK HERGÜN YOKSULLAŞIYORUZ.
YOKSULLUĞA ANCAK YOKSULLAR, AÇLIĞA AÇLAR SON VEREBİLİR.
Düzen partilerinin hiç birinin halkın hiç bir sorunu ile ilgilenmediğini gördük.
En son seçimlerde yine halkı sırtından hançerlemekten çekinmedi CHP ve çevresine yedeklenmiş diğer düzen partileri. Halk olarak zamlara karşı komitelerde örgütlenerek mücadele etmeliyiz.
Yoksa bu soyguncu, bu yağmacı iktidar YETER demeyecek.
YETER DİYECEK OLAN BİZİZ!

Sosyal ağlarda paylaşın