Yüksel Direnişçilerinin Yüksel Dostlarına Selamı Var

Ankara’da KHK ile ihraç edilip Yüksel Caddesi’nde “İşimizi geri istiyoruz” talebiyle eylem yapan yedi kişi evlerine yapılan baskınla gözaltına alınmıştı. Yine ihraç edilen mimar Alev Şahin’in de Düzce’de gözaltına alınmıştı. 13 Ağustos’ta evlerinden gözaltına alınan Acun Karadağ, Alev Şahin, Mahmut Konuk, Mehmet Dersulu, Nazan Bozkurt ve Armağan Özbaş, 22 Ağustos’ta “örgüt üyeliği” iddiasıyla tutuklandılar.

“CANIMIZ DİRENİŞ DOSTLARI…” DİYE BAŞLAYIP, “ACUN-ALEV-NAZAN” OLARAK İMZALAYIP YOLLAMIŞLAR…

Gönderdikleri mektubu yayımlıyoruz.

“Canımız Direniş Dostları ;

Büyük direnişimizin 1391.günü. Solaklardan ve sizlerden ayrıyız ancak direnişimiz devam ediyor. Her akşam 18.00′ da havalandırma da attığımız sloganların sesi size de ulaşıyor mu? Biz sizin özlem dolu sesinizi, payımıza düşen gökyüzünden duyuyoruz. Yüreklerimizin hâlâ aynı ritimde attığını hissediyoruz. Ak saçlarınızdan, toprağa tutunduğunuz bastonunuzdan, sevimli pantolon askınızdan, çekim yapan ellerinizden, direnen serçe bedeninizden, Köroğlu’nın kızına duyduğu sevgiden tanırız biz sizi.
Bugün neden hapsedildiğimizi biliyoruz. Fakat bizi hapsedenler direnişin dört duvar arasına sığmayacağını bilmiyorlar. Onu da öğreteceğiz. Buradan çıkacağız ve yine alanlarda “İşimizi Geri İstiyoruz” sloganını yükselteceğiz. Sincan hapishanesinde bizi sahiplenen her bir canımıza canımızın ta içinden selam olsun. Asla vazgeçmeyeceğiz. “Belli ki yakındır doğayı ve hayatı sarsacak saat.”

Yüksel Direnişçilerine mektup adreslerini paylaşıyoruz.

Acun Karadağ
Nazan Bozkurt
Alev Şahin

Sincan 3 nolu L tipi D1 koğuşu kapalı cezaevi
Sincan/ANKARA

Mahmut Konuk
Mehmet Dersulu
Armağan Özbaş

Sincan 3nolu L tipi C4 koğuşu kapalı cezaevi
Sincan / ANKARA

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.