Yüksel Direnişçilerinden Polise: Siz vatandaşa hakaret etme hakkını kimden alıyorsunuz?

Bininci gününe yaklaşan Yüksel Direnişi’nde her gün halk düşmanı polisin ahlaksızlığı ve alçaklığına şahitlik ediliyor.

968. gün akşam gündüz açıklamasında bir çevik polis şefi babası yaşındaki Abdullah amcaya saldırdı. Akşam ise önce çekim yapan bir kadına, sonra kenarda bekleyenlere tek tek saldırdı. Saldırdığı insanlardan biri de beyninde bir çeşit ur olan Hüseyin amcaydı. Hüseyin amca, bu yüzden denge problemi yaşıyor. O’nu iteklemenin çok ağır sonuçları olabilir.  Arkasında cam olduğu için  polisin iteklemesi sonucu düşmedi. O esnada cafede bütün bunları izleyen halktan bir kadın dayanamayarak ayağa kalkıp “lütfen yapmayın, bağırmayın” dedi bu polise. Halkın direnenleri sahiplenmesi ile kuduran polis ne yapacağını şaşırdı.  “Sana ne” diye höykürerek kadının üstüne yürüdü.

Kadın polisleri çağırıp üst araması yaptırdı. Onca erkeğin gözü önünde kadına üst araması yaptırdı! Sonra gbt yapmak için kadından kimlik isteyen AKP’nin polisine halk itiraz etti. Polise sadece « lütfen yapmayın » dediği için kuduran polis hırsını alamıyordu.

Faşizmin hüküm sürdüğü ülkemizde halk düşmanlığı yaparak makam mevki sahibi olacağını çok iyi bilen polisi Yüksel Direnişçileri yaptıkları açıklamada teşhir ettiler.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.