Yalandı gerçek oldu: CAMİYE AYAKKABILARLA BİBER GAZLARIYLA GİRDİLER!

AKP’nin polisi Gaziantep’te 3 camiye baskın yaparak içerde bulunanları zor kullanarak gözaltına aldı. İçerde bulunanlara ters kelepçe taktı, caminin içine ayakkabılarıyla giren polis cemaate biber gazı sıktı.

Haziran ayaklanmasının etkisi ve yarattığı güç karşısında çaresizleşen AKP şefi Erdoğan, ayaklanmayı karalamak için bir dizi yalana başvurmuştu. Bunlarda en hatırlarda kalanı “camiye ayakkabı ile girdiler, bira içtiler” yalanıydı. Halbuki olan çok açıktı, gözü dönmüş katil polisin saldırıları sonucunda insanlar can havli ile camiye sığınmıştı. Ayakkabılarını çıkartacak takati olmayan insanların camide bira içtiği de yalandı. Cami imamının dürüst davranması ve bunun koca bir yalan olduğunu açıklaması ile Erdoğan rezil olmuştu.

Dünden beri AKP kendine muhalif bir cemaatin Gaziantep’teki camiilerine polis baskınları düzenleniyor. Polis camiye ayakkabılarla giriyor, içerdekileri yerlerde süründürüyor, ters kelepçe takıyor ve cemaate biber gazı sıkıyor…

Hemen herkesin aklına Erdoğan’ın o kuyruklu yalanını getiriyor bu yaşananlar.

Halk ayaklanmasını karalamak için söylediği yalan gerçek oldu. Yalnız tek farkla; camilere ayakkabılarla girip içerde terör estiren Erdoğan’ın polisleri.
Bırakalım inançlara saygıyı AKP iktidarının tek inancının çalmak çırpmak, zulüm uygulamak olduğunu tekrar görmüş oldu tüm dünya. Söz konusu kendisine muhalefet olunca kuduran AKP iktidarı cami, ramazan, inanç, günah nedir bilmiyor. Tüm dini ve ahlaki ölçüler rafa kalkıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

One thought on “Yalandı gerçek oldu: CAMİYE AYAKKABILARLA BİBER GAZLARIYLA GİRDİLER!

Comments are closed.