VATANDAŞ ESRARSIZ KALMASIN!

Hollanda Başbakanı Rutte 13 Ekim 2020 Salı akşamı COVID-19 ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Son zamanlarda vaka sayılarında aşırı artış olduğundan Hollanda hükümeti yeni kararlar aldı. Başbakan Rutte basın açıklamasında Hollanda’nın yeni kısıtlamalara gideceğini açıkladı.

Buna göre Okullar açık kalacak ama hastane doktor ziyaretleri kısıtlanacak. 13 yaş üzeri olanlar maske takacak. Yemek hizmeti veren restoranlar kapanacak sadece evlere servis olabilecek. Alkol satışının da akşam saat 20:00’den itibaren yasaklandığı açıkladı.

Bunlardan önce 8 tane madde açıkladı.


Yasak olan maddeleri saymadan önce Rutte “En önemli olan 8 maddeyi açıklıyorum diğerlerini internet sayfasından okuyabilirsiniz.” dedi ve ekledi,


“1. Kafeler ve restoranlar kapanacak. Cofeeshoplar da buna dahil.
Evet bu çok büyük bir darbe, ama başka çaremiz kalmadı.
Yemek hizmeti ve coffeeshoplar sadece alıp gitmeye hizmet verecek.
Alcohol ve coffeeshoplar akşam 20:00’e kadar satış yapabilir.”

Uyuşturucu satışı o kadar önemli ki birinci madde de yer veriyor ve yemek ile eşdeğer tutuluyor. O kadar büyük bir darbe ki diyor ama maalesef başka çıkış yolumuz kalmadı. Halkını koruyan bir başbakan halkını mağdur etmiyor (!) akşam 20:00’den sonra satışı alışı yasak diyor, çünkü ülkenin yüzde 80’i bağımlı.

Yedikleri yemek ile eşdeğer: Ekmek ve Esrar

Ekmek ve Esrar diyen bir zihniyet. Spor’dur, toplanmadır, evde kişi sayısıdır, misafir ağırlamadır bunlar sonra ki maddelerde yer alıyor. Öyle ki maske takma 8.inci madde olarak karşımıza çıkıyor.

Pandemi benim isteğim dışında gelişen bir hastalık ve bana uyuşturucu kadar esrar kadar kazandırmıyor diyen bir ülke Hollanda. Emperyalizm uyuşturucuyu savunuyor ve meşrulaştırıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.