Uzman çavuşun aracından 10 kilo esrar çıktı

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Erzurum-Erzincan kara yolu üzerindeki polis kontrol noktasında batı illerine uyuşturucu madde sevkiyatı yapanlara yönelik denetimleri esnasında, şüphe üzerine durdurulan ve İstanbul’dan kiralandığı anlaşılan bir otomobilde arama yapıldı.

Dedektör köpeğin aracın bagaj kısmına tepki vermesi üzerine buradaki 2 valizde, 10 parça halinde 10 kilo 50 gram esrar ele geçirildi.

İzne çıkan uzman çavuşun kullandığı araçta yapılan aramada çıkan uyuşturucu ülkemizde uyuşturucunun ne kadar yaygınlaştığı ve nasıl yaygınlaştırıldığının cevabı aynı zamanda.

Asker, polis, polis müdürleri uyuşturucu işinin torbacıları, bakanlar, müsteşarlar, parti yöneticileri ise uyuşturucu tüccarı haline geldiği ülkemizde başka sonuç beklenemezdi.
Sadece açığa çıkanlardan bile ne kadar büyük uyuşturucu trafiği olduğunu görmek mümkün.

Mafyacı Sedat Peker’in itiraflarında uyuşturucu pazarının başında Soysuz Süleyman’dan, Binali Yıldırım’a, Mehmet Ağar’dan tüm AKP’li kadrolara AKP iktidarının olduğu ortalığa saçılmıştı. Ama bilinmesi gereken AKP iktidarında Erdoğan’ın izni ve onayı olmaksızın hiç kimse bir şey yapamaz. O yüzden esas olarak uyuşturucu işinin başına Erdoğan’ın olduğu tartışmasız gerçektir…

Tonlarca uyuşturucu getirenler hakkında soruşturma dahi yokken, onlarca kilo uyuşturucuyla yakalanan polis, asker, istihbaratçı, AKP’li serbest gezerken uyuşturucuya karşı mücadele ettiği için bu halkın en yiğit evlatları 46 yıl, ömür boyu gibi ağır hapis cezalarına çarptırılıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın