Uyuşturucu Baronu Savcı: Yakalanan 25 kg eroin savcının çıktı!

Adana’dan Konya’ya eroin sevkiyatına yapılan baskında yakalanan 25 kg eroinin Cumhuriyet Savcısı’na ait olduğu açığa çıktı.

Yakalanan kurye polisin Whatsapp mesajlaşma uygulamasının incelenmesi sonucunda, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosunda görevli Cumhuriyet Savcısı Osman Yarbaş‘ın polise uyuşturucu sevkiyatı ile ilgili talimatlar verdiği tespit edildi.

AKP faşizminin yönettiği ülkemizin her yeri yozlaşmış, kirlenmiş pislikte boğuluyor. Oğullarımızı, kızlarımızı, eşimizi dostumuzu bu namussuzlar yargılıyor, bunların ağızlarından çıkan kelimeler ile onlarca yıl hapse mahkum ediliyorlar…

UYUŞTURUCUNUN BAŞINDA AKP VAR.

Düşünün yakalanan eroini taşıyan polis, polisin patronu Cumhuriyet Savcısı. Güya terör suçları başsavcılığı soruşturma bürosundan! Tabii ki AKP faşizminin terör tanımına halkın canına, malına namusuna göz dikenler girmiyor. Eğer öyle olsa tüm AKP kadroları, bürokratları, yöneticileri, polisleri, savcıları terörden yargılanır hapse atılırdı. Hapishaneleri uyuşturucu ile halkı zehirleyenler doldururdu. Tam tersine, AKP’nin terör tanımına giren, halkını vatanını, dağını taşını, toprağını suyunu seven, canını esirgemeyen halk çocukları.
Gökhan Yıldırım uyuşturucudan kurtulup uyuşturucu ve çetelere karşı verdiği mücadeleden dolayı bu AKP’nin celladı savcıların asılsız suçlamalarıyla, düzmece dosyalarla 46 yıl hapse mahkum edildi…
Takip edebilirsiniz.
Bu savcı hapis yatmayacaktır. Belki olayın sıcaklığıyla bir kaç zaman hapse atılır ancak sonrasında serbest bırakılacaktır. Neden: Çünkü bu savcı müsveddesi, 15 Temmuz’de AKP faşizminin avukatlıktan devşirdiği bir savcı. Terör savcısı olması AKP faşizminin yargıda kullandığı cellatlardan olduğunu da ispatlıyor. O yüzden AKP faşizmi bu uyuşturucu baronu halk düşmanını koruyacaktır. İzleyip göreceğiz.

Sosyal ağlarda paylaşın