Ülkemizde ve Avrupa’da Grup Yorum ve Mustafa Koçak için YAZILAMA VE PULLAMALAR

Ölüm orucunda olan Grup Yorum üyelerinin sanatsal haklı talepleri kabul edilsin, ve Mustafa Koçak’ın adaletli yargılanması talebi kabul edilsin diye heryerden destekler yağmaya devam ediyor.
Ölümün sınırında olan bu gençleri sahipleniyor ve onlar ölmesin diye heryerde eylemler yapılıyor.
Korona virüsi gündemi çoğunlukla meşgul etsede bu insanlar seslerini duyurmaya devam ediyorlar.


Tıpkı Mustafa Koçak’ın ailesinin ve arkadaşlarının Kırıklar hapishanesi önünde 2 haftadır beklemeye devam ettikleri gibi.
Korona değil AKP öldürüyor diyerek beklemeye devam ediyorlar 30 kilo kalmış bedeniyle işkençe gören ve görmeye de devam eden oğullarını/arkadaşlarını alabilmek için zalimlerin elinden.
Ölüm orucunda, ölümün kıyısında olan bir insana bir bedene, hepbirlikte doktoruydu, başhekimiydi, hapishane savcılığıydı, hapishane müdürüydü tecavüz eden zihniyetlerden evlatlarını kardeşlerini kurtarmak için bekliyorlar.


Zorla müdahale işkencesi esnasında; Grup Yorum üyelerine ve Mustafa Koçak’a başlarına gelecek herşeyden AKP iktidarı suçludur ve hiçbir suç cezasız kalmayacak dedikleri farklı ve birçok direnişi beraberinde getirdi.
Sahiplenme daha büyük bir boyut kazandı. Dünyanın heryerinden destek videolar gönderildi ve gönderilmeye de devam ediyor, Destek açlık grevleri yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor, heryere yazılama yapılıyor, pullama ve sticker çalışmaları yürütülüyor.
Güncel yapılan yazılamalar, pullamalar ve sticker çalışmalarından bazı örnekleri şöyle:

Alıntı: https://www.halkinsesitv.pw/

Belçika Anvers’de Ölüm Orucu Direnişi İle İlgili Yazılamalar


27 Mart 2020 Tarihinde Belçika Anvers’te Halk Cephesi tarafından yazılama ve sticker çalışmaları yapıldı.
Ölüm Orucun’da olan Grup Yorum üyeleri Helin Bölek ve İbrahim Gökçek’in haklı talepleri ve
adalet isteyen Mustafa Koçak için Anvers’in çeşitli bölgelerinde duvarlara köprü altlarına yol kenarlarına yazılama yapıldı.
Direklere sticker yapıştırıldı.
Yazılamalarda şu sloganlar yazıldı;
Mustafa Koçak serbest bırakılsın!
İbrahim Gökçek ve Helin Bölek’in Talepleri Kabul Edilsin!

Adana’da Mustafa Koçak’a Yapılan İşkence İle İlgili Yazılama Yapıldı

Adana Şakirpaşa Mahallesi’nde 25 Mart çarşamba günü cephe milisleri ölüm orucu savaşçısı Mustafa Koçak’a yapılan zorla müdahale teşhir edildi. Yapılan çalışmada 5 adet yazılama yapıldı.

Adana’da Pullama Çalışması Yapıldı


26 Mart Perşembe günü Adana Halk Cepheliler polis baskınında katledilen Edibe Özçelik ve ölüm orucu savaşçısı Mustafa Koçak’a yapılan zorla müdahaleyi teşhir etmek için pullama çalışması gerçekleştirdi. Adana çarşı-merkezde yapılan çalışmada 50 adet pullama yapıldı

Sarıgazi, Sultanbeyli ve Yenidoğan Mahallelerinde Adalet Kampanyası İçin Yazılamalar


26 Mart’da İstanbul’un Sarıgazi, Sultanbeyli ve Yenidoğan mahallelerinde adalet kampanyası için yazılamalar ve şablon çalışması yapıldı.

Londra Halk Cephesi’nden Afişleme Ve Pullama Çalışması


Londra Halk Cephesi Türkiye elçiliği bulunduğu alanlara Mustafa Koçak ve Grup Yorum ‘un taleplerinin kabul edilmesi için pullama yapıldı. Ülkemizdeki ve Avrupa’daki direnişleri anlatan afişler asıldı.

Gazi Mahallesinde Mustafa Koçak İçin Yazılama


24 Mart günü Gazi Mahallesinde Halk Cephesi tarafından Mustafa Koçak için 4 adet yazılama yapıldı.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.