Ülkede ve Dünyada dayanışma açlık grevleri yaygınlaşıyor-1-

Ölüm orucundaki Helin, İbrahim ve Mustafa’nın taleplerinin karşılanması için ülkede ve dünyada dayanışma açlık grevleri yapılıyor.

Direnişlerle Dayanışma Komitesi de çağrı yaparak yaygınlaşmasını, herkesin açlık grevi yaparak onların sesini yükseltmesini  istemişti.

Genç yaşlı, kadın erkek hatta çocuk sayılabilecek yaşta herkes onlar için adalet istiyor.  Direnişçilerin yaşamaları için, içinde bulundukları koşulları zorlayarak eylem yaratıyorlar.

Tek tek, toplu, evde, işyerinde hapishanede dışarda açlık grevi yaparak açlıkları ile destek oluyor, çektikleri videolar ile Helin’in İbrahim’in ve Mustafa’nın taleplerinin karşılanmasını istiyorlar.

Gazeteci, yazar, sanatçı,  işçi öğrenci, ev kadını herkesimden insanların hazırladıkları videolarla ADALET İSTİYORLAR!

Belçika’nın her yerinde 35 kişi, Ankara, İstanbul, Almanya’nın birçok yerinde, İngiltere, Avusturya, İtalya… her yerden 2 günlük,  10 günlük, süresiz  yapılan açlık grevlerinin tek talebi var: Helin İbrahim ve Mustafa’nın talepleri kabul edilsin.

Şu anda halen açlık grevlerinin sürdüğü yerlerle ilgili elimizde olan bilgileri paylaşıyoruz. Yenilerine ulaştıkça güncelleyeceğimiz bilgiler şöyle:

Belçika’da  : 35 kişi

Almanya     : 34 kişi ( şu anda elimize ulaşan bilgiye göre.)

Fransa        :  4  kişi ( şu anda elimize ulaşan bilgiye göre.)

TAYAD’lı Amca
Almanya
Belçika
Fransa
Fransa
Avusturya. (gazeteci Sandra Bakutz)
Almanya
italya
İtalya
Almanya
Almanya
Fransa
Fransa
Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.