Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndan: Rus Turistler Kırım’a gelmeyin!

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından “Tatsız sıcak bir yaz tatili istemiyorlarsa, Rus misafirlerimize Ukrayna’da Kırım’ı ziyaret etmemelerini tavsiye ediyoruz” açıklaması yaptı.

Referandum ile Rusya’ya katılma kararı alan Kırım’a provokasyon saldırıları gerçekleştireceklerinin sinyallerini veren Nazi özentisi Ukrayna yönetiminin Savunma Bakanlığı Kırım’a gidecek turistleri tehdit ediyor. Yapacakları saldırılarda resmi sivil ayrımı yapmayacaklarını da bu şekilde itiraf eden Ukrayna Savunma Bakanlığı bu zamana kadar Donbas’a karşı yürüttükleri savaşı nasıl yürüttüklerini, sivil halka karşı katliam gerçekleştirdiklerini kabul etmiş oldu.

ABD-AB beslemesi Ukrayna yönetiminin Savunma Bakanlığı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Tatsız sıcak bir yaz tatili istemiyorlarsa, Rus misafirlerimize Ukrayna’da Kırım’ı ziyaret etmemelerini tavsiye ediyoruz. Çünkü hiçbir güneş kremi onları izinsiz alanlarda sigara içmenin zararlı etkilerinden koruyamaz. Bananarama” ifadelerine yer vererek Kırım’a gelecek turistleri de tehdit etti…

Sosyal ağlarda paylaşın