TİP’ten İstifa : TİP in Düzen partilerinden hiç bir farkı olmadığını geçte olsa gördüğüm için İstifa ettim.

RİXOS Otel’de oğlu katledilen Murat OĞRAŞ, Türkiye İşçi Partisi’nden istifa etti. Dün Fethullah örgütüne bugün ise faşist AKP’ye yakınlığı ile bilinen Fettah Tamince’ye ait Rixos Otel’de 2011 yılında staj yaparken otelin havuzunda ölü bulunan 16 yaşındaki Burak Oğraş’ın babası Murat Oğraş, 12 yıldır oğlu için adalet istiyor. Oğlunun katli ile ilgili gerçeklerin açığa çıkartılması için mücadele eden Murat Oğraş’a Fettah Tamince yüklü miktarda para da teklif etme ahlaksızlığında bulunmuş.

Adalet için mücadele edenleri seçim  oyununun içine dahil etmek bu seçimlerde revaçta. O kadar çok adaletsizlik var ki… Hakları için adalet için direnenler artık ülkenin her yerinde. Seçim kampanyaları özellikle AKP gitsin adalet gelecek propagandası etrafında yapılıyor. Adalet için mücadele edenler partilere alınıyor, gündemde çok yer kaplayanlarsa milletvekili adayı gösteriliyor… ADALET İÇİN DİRENMEYE GEREK YOK, BU SEÇİMLERDEN SONRA ADALET GELECEK, yalanına inandırılmak isteniyor.

Ancak daha şimdiden yaşananlar bunun bir aldatmaca, bir yalan olduğunu gösteriyor.

Oğlu için adalet arayan Murat Oğraş üyesi olduğu Türkiye İşçi Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu. Çarpıcı bir açıklamayla istifasını duyuran Mustafa Oğraş sosyal medya hesabından istifa sebebi ile ilgili şöyle dedi : « Değerli Dostlar ;Takipçilerim ve Dostlarım Türkiye işçi Partisinden neden istifa ettiğimi yoğun bir şekilde arayarak ve mesajlarla soruyorlar, Sosyalist Parti diye dahil olduğum TİP in Düzen partilerinden hiç bir farkı olmadığını geçte olsa gördüğüm için İstifa ettim.”

Murat Oğraş düzen partilerinden farklı olmadıklarını nasıl bir olay yaşadıktan sonra anladığını muhtemelen ilerleyen günlerde açıklayacaktır. Ancak şu unutulmamalıdır ki, adalet için mücadele etmekten başka bir yol yoktur. Adalet taleplerini, adalete olan özlemi meclise havale etmenin onyıllardır yarattığı hayal kırıklığından başka bir şey sonuç yaratmayacağı bilimsel bir gerçektir.Bu meclis, bu meclisin temsil ettiği düzendir tüm adaletsizlikleri yaratan. Ve bu meclis adaletsizlikten başka bir şey üretmeyecektir. Bu düzen sürdükçe…

Sosyal ağlarda paylaşın