Tıpış Tıpış Gitti…

Ve Erdoğan ABD’de…

AKP şefi Erdoğan’ın sürekli yaptığı şeydir sahte kabadayılık, özür dilemek veya kapılarını aşındırmak zorunda kalacağı efelenmek. Her seferinde de tükürdüğünü yalayan konumuna düşmekten hiç utanmaz.

31 ekim tarihli haberimizde, böyle bir efelenme yaptığı günün sonrasında ABD’ye gidip gitmeyeceği ile ilgili yaptığı açıklamada sanki gitmeyebilirmiş gibi bir poz vermeye çalışması üzerine “gidersin gidersin tıpış tıpış gidersin” diye başlık atmıştık.

Ortaya çıkan bir mektup Erdoğan’a hakaret doluydu. Trump’un kaleme aldığı mektup bırakın diplomatik dile sahip olmayı, mahalle ağzı ile yazılmış bir mektuptu. ABD’li politikacıların bile eleştirdiği üsluba Erdoğan tek bir kelime edememişti. İki üç farklı açıklama yaptı. Önce “kaldırıp çöpe attım” dedi. Sonra “ABD’ye götürecem” dedi. “Biz onların seviyesinde konuşmayız” dendi… Söz konusu halk olduğunda köprü altı ağzı ile “al ananı git”, “israil çocuğu” “artistlik yapma lan!” gibi seviye sıkıntısı yaşamayan Erdoğan ABD’ye karşı süt dökmüş kedi oluverip, kibarlıkla hareket ediyor.

En son kendisi ile ilgili mal varlığı soruşturması başlatılması gibi normal bir insanın bile onuruna dokunması gereken bir tavra karşı ağzını açamayan Erdoğan’dan ABD’ye gitmeme gibi bir tavır beklentisine giren çevreler yine hayal kırıklığına uğradı.

Hiç gündeminde yok iken böyle bir tavrınız olacak mı benzeri soru yüzünden gitmeme konusu ile ilgili “şu anda henüz kararımı vermedim, ama soru işareti” demek zorunda kaldı. Ve Gerçek Haber Ajansı olarak o başlığı attık.

“GİDERSİN GİDERSİN TIPIŞ TIPIŞ GİDERSİN”.

VE TIPIŞ TIPIŞ GİTTİ.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.