Tecavüzcü Asker Serbest. Kaçma Şüphesi Yokmuş!

AKP’nin yargısı tecavüzden tutuklanan  Musa Orhan’ı sadece 6 gün tuttu. Tecavüzcü ve sapık eğer bir de AKP’nin askeri ise, yargı ışık hızıyla işletilip cezasız bırakıldığına tekrar şahitlik ediyoruz.

Ne olmuştu:

Musa Orhan, bir uzman çavuş. Batman’ın Beşiri ilçesinde 17 yaşında bir kıza tecavüz ettiği adli tıp raporları ile ispat edilmiş bir sapık. Genç kız tecavüz yüzünden psikolojisi bozuluyor ve intihar ediyor. 17 yaşındaki genç kızın 18 ağustos’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını  kaybetmesi üzerine gelen tepkiler mahkemeyi Musa Orhan’ı tutuklamak zorunda bırakmıştı.

Sosyal medya ve muhalif medyada büyük yer buan tecavüz olayı Süleyman Soylu’yu çokça rahatsız etmiş olacak ki haber yapanları terör propagandası yapmakla suçladı.

“Soylu’ya göre tecavüzcü değil haberini yapmak suç”

Ajansımızda haberiSoylu’ya göre tecavüzcü değil haberini yapmak suç” diye vermiştik. Ve AKP’nin yargısı mesajı aldı. Gereğini yaparak serbest bıraktı. Tecavüzcü, sapık, işkenceci, katil, hırsızlar için yargı tıkır tıkır işletiliyor ve asla “mağdur” edilmelerine izin verilmiyor.

Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ...

Tecavüzcü sapık askeri serbest bırakma gerekçesi ise:  “kaçma şüphesi yok”.

Peki ülke hapishanelerinde kaç insan kaçma şüphesi olmadığı için tutuluyor?

Sanatçılar, gazeteciler, siyasetçiler, avukatlar, akademisyenler… listeyi uzakmak mümkün. Bu saydıklarımızın tek suçları AKP gibi düşünmemeleri!

Daha 6 gün önce yaklaşık 1400 gündür Yüksel caddesi direnişçilerini tutukladılar. Onların kaçma şüphesi mi vardı?

Bugün hala tutuklu bulunan siyasetçilerin hangisinin kaçma şüphesi vardı?

Belediye başkanları, gazeteciler…

Sanatçılar aydınlar.

Grup Yorum elemanlarını tutukluyorsunuz, serbest bırakıp tekrar tutukluyorsunuz. Hangisi kaçtı?

Adli Tıp Kurumu hapishane koşullarında kalamaz raporu verdiği halkın avukatları Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal’ın serbest bırakılmamasının sebebi kaçma şüphesi mi?

Süleyman Soylu’nun sürekli müdahale ettiği AKP’nin mahkemeleri birini serbest bırakması için onlar gibi olması gerekiyor. Halkın en onurlu evlatlarına işlemeyen adalet sadece onlar gibi olana işletiliyor. Yani hırsıza, işkenceciye,  katile, tecavüzcüye…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.