Tahliye talebi reddedilen ölüm orucundaki halkın avukatlarına zorla müdahale tehdidi

Aytaç Ünsal Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaçırıldı, bunun üzerine eşi/yoldaşı ve aynı zamanda meslektaşı olan Didem Baydar Ünsal şöyle dedi; “Velev ki çekmediniz meydan okuyorum iki elim yakanızda olacaktır! …Onlara işkence yapmanıza, onları katletmenize izin vermeyeceğiz.!!!.. Ahlakınıza, vicdanınıza, insanlığınıza ne denirse işte ondan…Biz onlar gelecek ve soluklanacaklar yanımızda derken, “Başını omuza yasla. Gövdemde taşıyayım seni, Gövdem Gövdene can olsun…” derken geldiler hücrelerine ve kaçırdılar onları!…Kaç bayram oldu kaçıncı ALÇAKLIKLARI bu, unutur muyuz? Ben unutmayacağım! “ diye açıklama yaptı ve tüm halkımıza çağırısını ekledi “Aytaç ve Ebru şu anda hastanede ve işkence altında! Neden duruyorsunuz? Beğenmeyin, yorum yapmayın lütfen… Oraya gidin… Canlarını size emanet etmişlerdi hani…

Herkesi, tüm duyarlı halkımızı Kanuni Sultan Süleyman hastanesine zorla müdahale için kaçırılan Avukat Aytaç Ünsal’ı sahiplenme çağrıları yapılıyor.

Avukat Ebru Timtik’in ailesi şunları ekledi, “Yeğenimiz Ebru nerede bilmiyoruz. Ve onları zorla müdahale ile katletmek istiyorlar…”

Acıları taze olan ve hep taze kalacak olan Mustafa Koçak’ın ailesi “Daha Mustafa’nın Kanı Ellerinizde, Mustafa’nın yara izleri hala geçmedi. Ebru ve Aytaç Müdahale Değil, taleplerinin Kabul Edilmesini istiyorlar. Talepleri derhal kabul edilsin. Bizler Avukatlarımızı yalnız bırakmayacağız.” diyerek desteklerini tekrar dile getirdiler

Diğer bir destek ise yine ölüm orucu Şehitleri Helin Bölek ve İbrahim Gökçek’in arkadaşları, yoldaşları ailesi olan ve daima direnen ve direnenlerin yanında yer alan Grup Yorum’dan geldi. “Açlık nedir bilmeyenlere, bizim kanımızla karınlarını doyuranlara karşı; Zorla müdahale değil Tahliye istiyoruz” dediler.

Halkın Hukuk Bürosu’ndan ise şu açıklamalar yapıldı; “Hastaneye kaçırma ve zorla müdahale yüzünden üç gencecik müvekkilimizi kaybettik biz… Onların ‘tedavi’ dediklerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. İzin vermeyeceğiz. Bir kez daha bunu yapmanıza izin vermeyeceğiz!”

ve Son dakika elimize ulaşan bilgilere göre: Avukat Aytaç Ünsal, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne zorla kaçırılmışken, Avukat Ebru Timtik ise Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaçırıldıkları bilgisi verildi.

HALKINA SAHİP ÇIKAN HALKIN AVUKATLARINA, SAHİP ÇIKALIM ONLARI ZORLA MÜDAHALE İLE KATLETMEYE ÇALIŞANLARA ENGEL OLALIM VE HASTAHANELERE TOPLANALIM.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.