Suriye Cumhurbaşkanı Esad ve ailesi Halkla İftarda Buluştu

Ortadoğu(GHA)
Suriye’nin Tartus kentinde gerçekleştirilen toplu iftar etkinliğinde, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad ve eşi Esma Esad, halkla bir araya geldi. Esad, ülkesini yok etmek isteyen emperyalistlere karşı mücadele çağrısı yaparak, Suriye’nin bütünlüğüne vurgu yaptı.

12 yıldır devam eden savaş ortamında, çeşitli emperyalist ülkelerin ve Türkiye’nin desteklediği cihatçılar ile İsrail’in saldırılarına karşı direnen Suriye Devleti’nin lideri, Tartus’ta düzenlenen iftar programında halkla bir araya geldi.

Esad ailesinin katılımıyla gerçekleşen iftara Suriyeliler büyük ilgi gösterdi. Esad, konuşmasında ülkesini parçalamak isteyen emperyalistlere karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini ve Suriye’nin bir bütün olduğunu vurguladı. 12 yıl boyunca ülkeye yönelik tüm saldırılara karşı direndiklerini belirten Esad, emperyalist ülkelere boyun eğmeyeceklerini ifade etti.

Esad, iftarda yaptığı konuşmada, Suriye’nin yeniden inşası için çalışmaların başlatıldığını ve eski günlerine dönebilmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

Esad ve eşi Esma Esad’ın halkla bir araya gelmesi, emperyalistlere karşı Suriye’de umut ve birlik mesajı olarak yorumlandı.

GHA

Sosyal ağlarda paylaşın