Süleyman Soylu: Panik havası yaratanlar hakkında soruşturma başlatacağız

Ülkenin İçişleri bakana Süleyman Soylu yaptığı açıklamada: “Belki sitem edeceğimiz bir konu var, bu konunun siyasetle ilgili değerlendirilmesini son derece yanlış bulduğumuzu dile getirmek istiyorum. Zor günümüzde birlik olmak durumundayız. Türkiye’nin deprem konusundaki yeterliliğini tartışmaya açmak, bu saatte yapılabilecek insanlık dışı bir davranıştır. Başka deprem fotoğraflarını gösterip sosyal medyada paylaşıp panik havası oluşturanlar hakkında tahkikat başlatacağız.”

Elazığ Depreminde Can Kaybı 21’e Yükseldi

Elazığ’da 6,8 büyüklüğünde deprem: 21 kişi yaşamını yitirdi, 1030 kişi yaralandı.

Umut ediyoruz bu sayı artmaz.

Ülkenin İçişleri bakana Süleyman Soylu yaptığı açıklamada: “Belki sitem edeceğimiz bir konu var, bu konunun siyasetle ilgili değerlendirilmesini son derece yanlış bulduğumuzu dile getirmek istiyorum. Zor günümüzde birlik olmak durumundayız. Türkiye’nin deprem konusundaki yeterliliğini tartışmaya açmak, bu saatte yapılabilecek insanlık dışı bir davranıştır. Başka deprem fotoğraflarını gösterip sosyal medyada paylaşıp panik havası oluşturanlar hakkında tahkikat başlatacağız.”

Yani “sakın ha depremin yarattığı yıkımın sorumluluğunu devlette göstermeyin. Depremden sonra devletin yetersiz kaldığını dile getirmeyin.”

Ve en iyi bildiği şeyi yapıyor: Tehdit!

Gerçeklerin açığa çıkması ile kimsenin paniğe kapıldığı yok Süleyman Soylu! Paniğe kapılan birileri varsa ağzını açtığında hakaret ve tehditten başka bir şey duyulmayan sizlersiniz.

« Ani dehşet duygusu, büyük korku, ürkü » tanımındaki paniği yapan sensin. Depremi siyasetle ilişkilendirilmesini yanlış buluyormuş ! Ne ile ilişkilendirelim peki ? Ruhsatı veren kim ? Denetim yapmayan, ülkeyi çürük inşaat ülkesi haline getiren kim ? Deprem geliyor diye bağıran bilim insanlarına kulağını kapayan kim ? Orta büyüklükte bir depremin bu şekilde sonuç yaratmasının sorumlusu siyasetçiler değil de kim ?

Paniğini anlıyoruz Süleyman Soylu ! Paniğinin sebebi depremdeki sorumluluğunuz !

Biz gerçekleri yazmaya anlatmaya devam edeceğiz, siz de panik yapmaya devam edeceksiniz.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.