AKP’den Katmerli Zulüm: Oğluna Müebbet Anne Babasına Hergün İşkenceli Gözaltı

AKP faşizmi her türlü keyfiliği ve adalitsizliği yapacak ama bu keyfiliğe kimse karşı çıkmayacak. Bunu istiyor. Adaletsizliğe maruz kalanın annesi babası olsa bile  sesini çıkarmasını, adalet istemesini istemiyor. Bu hayalini gerçek kılabilmek için devletin tüm olanaklarını tüm baskı mekanizmasını seferber ediyor.

Halkın Hukuk Bürosu resmi twiter sayfasından şu paylaşımda bulundu:

Mustafa, hiç tanımadığı onlarca kişi hakkında yalancı tanıklık yapmayı reddettiği için hakkında hukuksuzca ömür boyu hapis cezası verildi. Mustafa, yalancı bir tanık ifadesiyle adaletsizliğe mahkum edildi. Mustafa için adalet isteyen ailesine şu yapılana ne demeliyiz?

Zulmü katmerleştirmek diyebiliriz. AKP zulmünü arttırıyor her geçen gün.

Adil yargılama talebiyle 207 gündür ölüm orucunda olan oğulları Mustafa Koçak ‘ın giderek ağırlaşan durumuna dikkat çekmek için Kadıköy ‘de kefenli eylem yapan Hasan ve Zeynep Koçak polis tarafından gözaltına alındı. Her günlerini her anlarını eylemle geçiren anne babaya polis her seferinde saldırarak gözaltına alıyor.

AKP faşizmi her türlü keyfiliği ve adalitsizliği yapacak ama bu keyfiliğe kimse karşı çıkmayacak. Bunu istiyor. Adaletsizliğe maruz kalanın annesi babası olsa bile  sesini çıkarmasını, adalet istemesini istemiyor. Bu hayalini gerçek kılabilmek için devletin tüm olanaklarını tüm baskı mekanizmasını seferber ediyor.  Tabii ki bu hayali gerçekleşmiyor. Mustafa Koçak’ın sadece anne ve babası değil yoldaşları, dostları tanıyan tanımayan bir çok insan gözaltına alınmayı, işkenceye uğramayı göze alarak Mustafa Koçak’ı sahipleniyor.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.