Sibel Balaç’ın annesi: İlla bi can almak istiyorlarsa benimkini alsınlar…

Hastane kapısında bir gazeteye verdiği röportajda Sibel Balaç’ın annesi “İlla bi can almak istiyorlarsa benimkini alsınlar!” dedi. Sibel’in Annesinin haykırışı AKP faşizminin arşa ulaşan adaletsizliğidir…

Görkemli açılışlar, lüks balolar, medyalarında büyük ülke dünya lideri şişirmeleri, Newyork’ta güvenlik ordusunu gizleyerek parkta verilen pozlar, First Lady(!) Emine Erdoğan’ın, bilinen görgüsüzlüğü ile milyonlar harcayarak hazırladığı ihtişamlı toplantılar bir yanda. Diğer yandaysa halkımızın açlığı sefaleti, hergün büyüyen işsizlik, yarına dair umudunu yitirmiş milyonlar.
Yüzü kızarmadan, utanma duygusunun zerresi bile kalmamış Erdoğan Birleşmiş Milletler toplantısında adice “daha adil dünya mümkün” yalanı bir yanda. Diğer yanda ise, ülkemiz hapishanelerinde adil yargılanma hakkı için yüzlerce gündür sürdürülen ölüm orucu direnişi.
Utanmıyor iktidar ve çevresi. Tüm medya araçlarını kullanıp Türkiye’ye büyük ülke, Erdoğan’a dünya lideri imajı vererek, akıllarınca halka açlıklarını unutturacak, halkı adaletsiz bırakarak yönettikleri gerçeğini gizleyecekler…
Ancak Sibel Balaç ve İleri Kızılaltun AKP iktidarının suratına çarpıyor yalanını. BU ÜLKEDE ADALET YOK! Bu ülkede insanlar en temel haklarını dahi kullanabilmek için ölümüne direnmek zorunda ve ölüyor!

Sibel Balaç kaldırıldığı Yıldırım Bayezit Hastanesi’nin mahkum odasında tutuluyor 10 güne yakın süredir. Gün ışığı almayan, tuvalet kokulu koridorda bulunan mahkum odasında Sibel Balaç 1 haftada 3 kg kaybetti. İşkenceyi mahkum odasında tutarak sürdüren AKP faşizmi Sibel Balaç’ın iradesini teslim almaya çalışıyor ama nafile.

ADALET İÇİN DİRENMEYE DEVAM EDİYOR SİBEL!

Hastane kapısında bir gazeteye verdiği röportajda Sibel Balaç’ın annesi “İlla bi can almak istiyorlarsa benimkini alsınlar!” dedi. Sibel’in Annesinin haykırışı AKP faşizminin arşa ulaşan adaletsizliğidir… AKP faşizmi yalan söylüyor. Erdoğan yalan söylüyor. Erdoğan ve AKP’nin faşist basını yalan söylüyor. Utanmadan, sıkılmadan, köseleye dönmüş suratlarıyla yalan söyleyerek adaletsizliği gizlemeye çalışıyorlar.

Gerçeği, Sibel Balaç ve İleri Kızılaltun eriyen bedenleri ile haykırıyor.
ADALET YOK!

Gerçeği, 86 kilodan 37 kiloya düşmüş bedeni ile Sibel Balaç haykırıyor

ADALET YOK!
Gerçeği, kızı gözlerinin önünde eriyen anne haykırıyor
ADALET YOK!

Sosyal ağlarda paylaşın