Senin Gücün Anca Mazluma Yeter Sülo!

“Elinde bir saat, 10 liraya satıyor, Afrika’dan gelmiş. Biz buna müsaade etmeyeceğiz”  diye efelenmiş sahte kabadayı.

 Yönetememe krizinden bir türlü kurtulamayan AKP faşizminin sığıntı İçişleri bakanı, saat satarak ekmek parası kazanmaya çalışan ve sayıları bir elin parmağı kadar Afrikalıları hedef göstermeye çalışmış. -Aşağılamak küçük düşürmek istemiş bir yandan da.-

Ülkede işsizlik, yoksulluk, açlık, fakirleşme hızla büyüyor. Bu durumun halkta yarattığı memnuniyetsizlik ve öfke de büyüyor. Öfkeyi ve tepkiyi bir yerlere yönlendirmek istiyor ama bunu yaparken eline yüzüne bulaştırıyor beceriksiz Sülo.

Ekonomideki kötü gidişin sorumlusunu Suriyelilermiş gibi gösterdikleri yetmemiş gelecek ki “ben de bir işe yarayayım” diyerekten saat satarak geçinmeye çalışan Afrikalıları hedef göstermeye çalışmış İçişleri Bakanı.

E tabii ki ülkenin bütün zenginliğini talan eden saray saltanatına ve o saltanattan otlanan zenginlere kafa tutacak değil ya. Milyarlarına milyar katan Sabancı, Koç, Ağaoğlu, Cengiz Holding, Ülker gibi kan emicilere mi diklensin yani. Bi günde ayağını kaydırırlar. O makamda kalabilmek için  az çırpınmıyor az Erdoğan yalakalığı yapmıyor. “ülkemizde sayısız ABD üssü var biz buna müsaade etmeyiz” de diyemez. Ya da “ülkemizin zenginliklerini talan eden emperyalist şirketleri ülkemizden kovacağız” demesini kimse ondan beklemesin.  Sülonun da gücü bu kadar. Afrikalı satıcılara kabadayılık yapıyor.

Sülonun hesabı tutmadı yine. Yaptığı açıklama hiç ama hiç destek görmedi. Sosyal medyada yapılan yorumların bazılarını aşağıda yayınlıyoruz.

*Niye? Türkiye’ye zararları yok diye mi? Değer görmesi için çete kurup, tacizde tecavüzde mi bulunması gerekiyor?

*Çünkü namusuyla para kazanan insanlar size ters .

*Dilencilik yapmıyorlar ne istiyosunuz adamlardan?

*Henüz saygısızlık yapan bir tanesine bile rastlamadım.. İlginç

*Keşke herkes zenciler gibi gururlu olsa!!ben daha duymadım kavga gurultu hırsız zenci haberii

*Mecliste de 11 liraya yemek satılıyor 22 bin lira maaş alanlara ama onlara ses eden yok !

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.