SAPIKLAR, UYUŞTURUCU SAHİPLERİ SERBEST, UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE EDEN GÖKHAN YILDIRIM TUTUKLU!

1 TON 304 KG UYUŞTURUCUNUN SAHİBİ SERBEST, UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE EDENLER TUTSAK!

İçişleri Bakanlığı'ndan Şeyhmus Özkan açıklaması: PKK tarafından haraç  istendiği gerekçesiyle randevu verildi - Yeni Şafak

ATA UÇAĞIYLA ULUSLARARASI UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPAN ŞEYHMUS ÖZKAN, AKP’Lİ HALK DÜŞMANLARIYLA
FOTOĞRAF ALBÜMÜNÜ YAYINLADI UYUŞTURUCUYU SATAN, SATTIRAN, HAMİLİĞİNİ YAPAN DEVLETTİR!

2021 yazında Brezilya’da uçakta yakalanan 1 ton 304 kg uyuşturucunun sahibi Şeyhmus Özkan kısa süreli tutukluluğun ardından serbest bırakıldı.

ACM Airlines Özel Havacılık Şirketine ait TC-GVA numaralı jet tipi uçakta geçen yıl Ağustos ayında 24 adet bavul içerisinde 1 ton 304 kilo kokain ele geçirilmişti. Operasyon yapılan Diyarbakırlı ‘iş adamı’ Şeyhmus Özkan’a ait uçak, Özal döneminde satın alınmış ve 2016 yılında satılana kadar devlet büyükleri tarafından kullanılmıştı.

Uyuşturucunun yakalandığı uçağın sahibi Şeyhmus Özkan’ın Instagram hesabı dün itibariyle aktifleşti ve iş insanı Ethem Sancak ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte olan fotoğrafları yüklendi. Süleyman Soylu ve Ethem Sancak’ı şantaj anlamına gelen fotoğrafların hemen ardından Şeyhmus Özkan ve tüm çalışanları serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCUYA KARŞI MÜCADELE EDEN GÖKHAN YILDIRIM HAPİSTE!

HALK ÇOCUKLARINI UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE ETTİKLERİ İÇİN 40-50 YIL CEZALAR VEREREK HAPSE ATAN AKP FAŞİZMİ, 1 TON 304 KG UYUŞTURUCU İLE YAKALANAN UYUŞTURUCU BARONUNU 1 GÜNDE SERBEST BIRAKIYOR

Halkın evlatları bu yüzden hapishanelerde ölüm orucunda. Kendisine 46 yıl hapis cezası verilen Gökhan Yıldırım’ın süresiz açlık grevinin taleplerden biri de şöyle:

“Yozlaştırmaya karşı mücadele vedenlere verilen cezalar iptal edilmelidir. Tarafıma bu nedenle verilen 46 yıllık ceza iptal edilmelidir.”

Soysuz Süleyman ve AKP’nin bir çok siyasetçisi ve çevresi uyuşturucu işinin başındadır. Faşist AKP çetesi devlet mekanizmasını, devletin tüm olanaklarını uyuşturucu da dahil olmak üzere her türlü gayrı meşru işlerini yürütmek için kullanıyor.

Halka açlık ve adaletsizlikten başka bir şey vermeyen AKP iktidarının ağzı salyalı, mafya artığı Soysuz Süleyman bir uyuşturucu kaçakçısının şantajına bir gün bile dayanamadı ve hemen Şeyhmus Özkan’ı serbest bıraktı.

İŞTE BU TABLO, AKP İKTİDARININ KENDİSİDİR!

Tayyip Erdoğan sülalesi paraları ayakkabı kutularına doldurdu. Şehmus Özkan 1 ton 304 kguyuşturucu ile yakalandı.
Eski İçişleri ve Adalet Bakanlığı yapmış olan faşistkatil Mehmet Ağar’ın, AKP milletvekili olan oğlu Tolga Ağar; Elazığ’da bir üniversite öğrencisini katletmekle suçlandı.

Aynı zamanda gazetecilik yapan Yeldana Kaharman isimli genç gazeteciye önce tecavüz ettiği, ardından da kadını öldürdüğü ortaya çıktı. Ancak daha gözaltındayken, Mehmet Ağar’ın helikopterle oğlunu çıkarttığı basına yansıdı.

Soruşturma derinleştirilmedi ve katliamın üstü kapatılmaya çalışıldı.

AKP İstanbul milletvekili Şirin Ünal, evinde çalıştırdığı Özbek asıllı Nadira Kadirova’ya tecavüz ederek katlettiği haberleri yayınlandı. Buna rağmen Nadira’nın ölümüne ‘Şirin Ünal’ın silahıyla intihar’ denilerek dosya kapatılmaya çalışıyor. Katil ve sapık Şirin Ünal, hala milletvekilidir.

Bu saydıklarımız, düzenin yozluğu ve adaletsizliklerinden sadece birkaçıdır.

Faşizm; yozluk, yolsuzluk, adam kayırma, uyuşturucu, fuhuş, tecavüz ve katliamdır.

Faşist düzenin adaleti halk düşmanlarını aklıyor, her türlü adaletsizliğe ve yozlaştırmaya karşı mücadele eden devrimcilere ceza yağdırıyor!

Adaletsizliğe Karşı Direnen
Sibel Balaç ve Gökhan Yıldırım Onurumuzdur!

Halk Okulu dergisi – Sayı: 114 16 Ocak 2022

Sosyal ağlarda paylaşın