POLİSTEN GÖZDAĞI ŞOVU!!!

Polis Gazi mahallesi’nde polis araçlarından oluşan konvoy ile halka gözdağı vermeyi amaçlayan bir geçit yaptı. Gövde gösterisi yapan polislere halk tepki gösterdi.

AKP’nin katil polisleri mahallerde gövde gösterileri yapıyorlar 1 haftadır. Aylardır polis sokağa çıkma yasağını bahane ederek, özel tim yelekleriyle, zırhlılarıyla GBT yaparak halkı taciz ediyor ve mahellelerde terör estiriyor.

Zaten AKP’nin katil polislerinin görevleri şöyle; kaçırmak, işkence yapmak, tehdit etmek, vurmak, öldürmek, taciz ve tecavüz etmek, terörize etmek.

Düşman ülkesine girmiş gibi halkın mahallelerinden konvoyla geçit yaparak, kornaları sirenleri ile halkı taciz ediyorlar. Akıllarınca şov yapıyorlar…

Grup Yorum’un çalışmalarını yürüttüğü İdil Kültür Merkezi’nin önünde şov, Gazi’de şov, Nurtepe’de şov…

Gazi mahallesinde şov yapan katil polislere, Gazi halkından cevap gecikmedi; “BU MAHALLE SİZE BOYUN EĞMEZ! NE YAPARSANIZ YAPIN”.

Nurtepe halkından gelen cevap şöyle oldu; “Mafya Devleti katil polisleriyle mahallelerimizde terör estirmeye devam ediyor. Nurtepe Bölgesi’nde uyuşturucu satıcıları ve çeteleri koruma görevini yürüten Z16 Kodlu zırhlı polis aracında görevli alçaklar mahalle gençlerine GBT bahanesiyle silah çekiyor, tehditler savuruyorlar”. Z16 Kodlu zırhlı araç ta teşhir edildi.

AKP’nin uyuşturucu politikası şöyle; hedef gençler, liseliler, öğrenciler. Amaçları uyuşturmak, beyinleri uyuşsun, isyan etmesinler, okumasınlar, seslerini çıkartmadan herşeyi sessiz sedasız kabul etsinler. Çukur, Kurtlar vadisi, Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ve son zamanların en popüler dizilerinden Ramo gibi dizilere özensinler ve mafyacılık oynasınlar.

Hedefleri gençler çünkü, gençler geleceği değiştire bilecek güçteler. Gençler yapılan haksızlıklara ses çıkartırlar, İsyan ederler, okurlar, idelojik savaşlara girerler zulümlere ve zorbalara karşı, ezdirmezler kendilerini, liselerine ve üniversitelerine sahip çıkarlar, demokratik haklarını kullanırlar, işkenceleri ve işkencecileri teşhir ederler, teslim olmazlar AKP’nin katillerine tacizcilerine ve tecavüzcülerine.

İktidar = Bencillik

 

İktidarın bencilliği halkı yoksullaştırır, zengini zengin eder fakiri fakir eder. Hep ben ben der ve kendi halkını soyar. Konumunu istismar eder. Çok korkar ve korktukları için daha çok saldırırlar. İşte AKP İktidarı da çok korkuyor ve korktuğu için daha çok her yere saldırıyor. Üniversitelere kendisine sadık rektörler atıyor, gençlik eylemler yapıyor, AKP iktidarı gençleri susturmak için her pis yolu deniyor. Kendi bencilliği için temiz kalan mahallelere uyuşturucu kaçakçılığını, ve silah kaçakçılığını sokuyor daha doğdoğrusu katil polisler kendileri temin ediyorlar satıcılara çetelere malları.

Ne kadar pislik varsa mahallelere sıçratmaya çalışıyor. Çünkü mahalleli demek birliktir ve birlikten güç doğar. Ve katil AKP iktidarı bu güzel birliği yıkmanın peşinde.

Sosyal ağlarda paylaşın