Peki siz kim çıksın istiyorsunuz Özlem Zengin?

Özlem Zengin kimleri çıkaracak!

Çeteci, uyuşturucu satıcısı, pezevenk, tecavüzcü, hortumcu, dolandırıcı… yani AKP’nin meşrebine uygun suçlardan yatan “kader mahkumları!”.  Zaten darbeci, PKK’lı, DHKPC’li diyerek hapishaneye attığı insanların dışında başka kimse de yok hapishanelerde…

AKP adına sık sık sesini duymaya başladığımız Grup Başkan Vekili Özlem Zengin çıkartacakları infaz yasası ile ilgili bir twit attı.

Çıkartılan yasa ile ilgili oluşan muhalefete kendi aklının erebildiği kadarı ile cevap verebilen Özlem Zengin şu paylaşımı yaptı:

Kim çıksın istiyorsunuz?

Darbeciler mi!

PKK lılar mı!

DHKP-C liler mi!

Kasten adam öldürenler mi!

AKP Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, -bilmeyenler için hatırlatmakta fayda var- bir avukat.

Bu infaz yasası ile kim çıksın istiyorsunuz diye soruyor Zengin. Kendinden olmayan herkese bir etiket yapıştırıp hapse atmakta pek tecrübeli AKP. Bir kişi AKP’ye muhalif ise bir sabah kendisini FETÖ üyeliğinden gözaltına alınıp, tutuklanmış bulabilir. Ya da devrimcileri destekliyor, onların düşüncelerini benimsiyorsa DHKP/C’ye üyelik hatta yöneticilikten kendini hapiste bulabilir. Hatta bir CHP’li işini isteyen birini destekliyorsa bile, isterse milletvekili olsun DHKP/C’li olmakla suçlanabilir. Ya da Kürt halkının hakkını mı savundun, devletin kürtleri katletmesine karşı mı çıktın. Vay vay! Hemen PKK’li ilan edilirsin. İstersen milletvekili değil Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere katılmış ol, tutuklanır ve AKP istemediği sürece mahkemeler ne derse desin hapiste kalabilirsin.

Hapishaneler PKK’lı, DHKPC’li, Darbeci dolu! Yani bu suçlarla hapse atılmış yüzbinlerce insan var.

Özlem Zengin kimleri çıkaracak!

Çeteci, uyuşturucu satıcısı, pezevenk, tecavüzcü, hortumcu, dolandırıcı… yani AKP’nin meşrebine uygun suçlardan yatan “kader mahkumları!”.  Bunları çıkardıklarında zaten darbeci, PKK’lı, DHKPC’li diyerek hapishaneye attığı insanların dışında başka kimse de kalmayacak hapishanelerde…

Ve Özlem Zengin ve partisi… tarihe hırsızların, pezevenklerin, tecavüzcülerin, uyuşturucu tacirlerinin AFFEDİCİSİ, HAMİSİ olarak geçecek tarihe. Dünyanın tüm pezevenkleri tecücüzcüleri size minnettar kalacak!

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.