Paris’te Direniş: Biz Kazanacağız!

Oturum hakkı için 30 Mart günü başlayan direniş, ilkbahar, yaz, son bahar ve kış demeden devam ediyor. Paris Direnişçileri 13 Aralık günü yine Strasbourg, Saint-Denis Caddesi’ndeki kemerin önünde yerini aldı. Direniş ile hakkı olan oturumlarını elde edeceklerini vurgulayan Paris Direnişçileri halka, neden direndiklerini, lütuf istemediklerini ve hakkı olan oturumlarını istediklerini anlatmaya devam ediyorlar.

Paris Direnişçileri, 13 Aralık günü yapılan bir günlük destek açlık grevi ile özgürlük isteyen ve süresiz açlık grevinde olan Grup Yorum üyelerin, adalet istemiyle bedenini ölüm orucuna yatıran Mustafa Koçak’ın yalnız olmadığını, aynı anda işlerine geri dönmek için direnen emekçilerin yanında olduklarını haykırdı.

Direnişçiler, Cuma günü yaptıkları eyleme ilişkin; “Yeni bir direniş haftamızdayız. Bugünü Mustafa’mıza adadık açlık grevimizi. Direnişimizin coşkusu ve yenilmeyenlerin inancıyla… Biz kazanacağız…” vurgusunda bulundu.

Fransa’da direnişe destek açlık grevi

Fransa Direnişçilerinin yaptığı çağrı sonucu 13 Aralık günü Fransa’da adalet isteyen ve ölüm orucunda olan Mustafa Koçak ile dayanışma amacıyla 14 kişi destek açlık grevi yaptı.

Fransa Direnişçileri tarafından yapılan çağrı sonucunda adaletli bir yargılama isteyen Mustafa Koçak ile dayanışma amacıyla 14 kişi destek açlık grevi yaptı. Fransa Direnişçileri tarafından konuya ilişkin yaptığımız görüşmede; “Bugün 13 Aralık Cuma. Adalet isteyen ve bu uğurda bedenini ölüme yatıran Mustafa Koçak yalnız değildir. Mustafa Koçak’ın sesi olmaya devam edeceğiz.

Eylemimiz aynı anda, özgürlük ve haklı taleplerinin kabul edilmesi için süresiz açlık grevinde olan Grup Yorum üyeleri, işlerine geri dönmek için açlık grevinde olan Mahir Kılıç’ın direnişi ve tüm emekçilerin işine geri dönmeleri için sürdürdükleri direnişlerde yalnız olmadıklarını vurgulamak isteriz. Dayanışmamızla, desteğimizle ve direnişlerimizle zaferi biz kazanacağız.” denildi.

Türkiye ve Avrupa’da süren direnişlere destek vererek, hak talebinde bulunanların yalnız olmadığını dayanışmanızla gösterebilirsiniz.

Paris Direnişçilerini yalnız bırakmayarak, direnişe destekte bulunmak için 0033 0(7) 53 19 97 67 nolu telefon numarasını arayabilirsiniz.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.