ÖZGÜL EMRE VE İHSAN CİBELİK’İN BÜYÜK SUÇLARI (2)

İki devrimci, İhsan Cibelik ve Özgül Emre’nin tutuklanmalarının ardından dava dosyalarına ulaştık. Gerçek Haber Ajansı olarak bu iki devrimcinin büyük suçlarını siz okurlarımıza aktarmaya devam ediyoruz.

Büyük Suç 2  :

Aile Kampı Düzenlemek.

Bu başlığı görünce, Almanya ve Avrupa’nın bir çok yerinde alman devletinin kurduğu, milyonlarca insanın katledildiği kamplara benzer bir kamp mı düzenledikleri geliyor akıllara. İnsan hemen korkuyor. Neyse ki bu tür bir kamp düzenlemediklerini öğrenince rahatlıyoruz insanlık ailesi olarak. Zira alman devletinin kurduğu kamplar insanlığın belleğinden silinmesi imkan dahilinde değil.

Aile kampıymış düzenledikleri. Evet evet bildiğiniz ailelerin katıldığı tatil kampı.

Yiyip içip güneşlenilen, “dünyanın derdi beni mi gerdi” diyerek tüketmekten başka bir şey yapılmayan binbir çeşit yemekli açık büfelerin olduğu lüks otellerde yapılan tatillere alternatif olarak, paylaşmanın, ortaklığın, birliğin, beraberliğin kardeşliğin yaşandığı kamplar düzenlemeyi alman devleti,  terör faaliyeti olarak dava dosyasına geçirmiş.

Suç bunun neresinde diyebilirsiniz.

Sıkı durun:

Almanya istihbaratının akıllara durgunluk veren çalışmaları(!) ile o kamplarda nelerin yapıldığı açığa çıkarılmış.

Yaptıkları araştırmalar sonucunda bu kamplarda topluca kahvaltıya kalkılıp aynı sofradan yenildiği açığa çıkarılmış. Plaja gidip yüzülmüş. Hatta havuza bile girilen bu kamplarda yüzme, havuz topu, deve güreşi gibi  eylem eğitimleri verilmiş.

Bu arada kampa katılanlarla panel, seminer gibi eğitici çalışmalar yapmışlar. İsteyenler bu eğitici panellere katılmış. Alman devletinin asla haz etmediği, hatta düşman olduğu kültürel faaliyetler dahi yapmışlar. Müzik dersleri  de veriliyormuş ki, bu kampların nasıl kamplar olduğu hakkında siz okurlarımızı fikir sahibi etmiştir.

Bitti mi ? Tabii ki hayır.

Irkçılığa, yozlaşmaya, yabancılaşmaya, uyuşturucuya karşı nasıl mücadele edilmesi gerektiği konusunda sohbetler etmişler.

Akşamları eğlence programı düzenlemişler. Saz çalıp türküler şiirler okumuşlar.

Sonra akşam oturup çekirdek çıtlarken alman devletinin temeline nasıl bomba koyacaklarını konuştukları konusunda da ciddi şüpheleri olduğu düşünülüyor alman istihbarat dairesinin.

Evet, milyonlarca insanın gaz odalarında öldürülüp cesetlerinin yakıldığı alman devletinin kurduğu kamplar kadar olmasa da sanıyoruz İhsan Cibelik ve Özgül Emre’nin düzenlediği kampların ne kadar tehlikeli(!) olduğunu kavrayabilmişsinizdir. Ve alman devletinin suçlamalarının ne kadar yerinde(!) olduğuna ikna olmuşsunuzdur.

İki devrimci Özgül Emre ve İhsan Cibelik’in suçları bunlarla da sınırlı değil.

Yarın Özgül Emre ve İhsan Cibelik’in büyük suçları yazı dizimize devam edeceğiz…

Sosyal ağlarda paylaşın