MHP Bu Sefer de Rutkay Aziz’i Hedef Aldı

Usta oyuncu Rutkay Aziz, Altın Koza Film Festivali’nde aldığı Yaşam Boyu Onur Ödülü’nü, MHP Şefi Faşist Devlet Bahçeli ve faşizmin medyası tarafından hedef gösterilen Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

Ödül töreninde yaptığı konuşmada “Onur ödülü… Ben bu ödülü, son derecede onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipleri Birliği’ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun” diyen Rutkay Aziz’i TTB’ye karşı linç organize eden MHP’den tehdit gecikmedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sanatçı Rutkay Aziz’i hedef aldığı twitinde şunları yazdı:

 “Bozacının şahidi şiracıdır! Rutkay Aziz’in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma…Üstelik mezkur ödülünü Tabipler Birliğine adamış…Sanıyorum Liderimize tarizle nispet yapıyor! Yani halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti! Rutkay Bey onur devredilmez. TTB kapatılsın…” ifadelerini kullandı.

Onur devredilemezmiş!

Onuru ve halk düşmanlığından başka bir işi olmayan MHP’nin bir sanatçının aldığı onur ödülünü anlayamayacağı gibi onur ödülünü emekçilere adamasını da anlaması mümkün değildir. Sonra ne anlama bile geldiğini bilmediği “onur” kelimesi ile ilgili saçma cümleler kurar.

Tüm dünyada korona ile mücadele ederken, Halk düşmanı faşist MHP ve AKP iktidarı korona ile mücadele eden emekçilere savaş açmış durumda.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.