Mahir Kılıç’ın Babası da Açlık Grevine Başlıyor

CHP İstanbul İl binası önünde sürdürdüğü direniş ile işini geri isteyen Mahir Kılıç açlık grevinin 90.gününde.

2 kez uzun süreli açlık grevlerinin sonucunda işinin iade edileceği sözü verilen ama bir türlü bu sözün tutulmaması sebebi ile tekrar direnmek zorunda bırakılan Mahir Kılıç 82 kg ile başladı açlık grevine. Bu gün 58 kg. Tam 24 kilo kaybetmiş durumda.

Geçtiğimiz günlerde babası Mustafa Kılıç ziyaretine geldi Mahir’in.

“BABAM DA AÇLIK GREVİNE BAŞLIYOR.”

Mahir Kılıç babasının da süresiz açlık grevine başlayacağını duyurdu.

Bir işçi emeklisi Mustafa Kılıç ilerlemiş yaşına rağmen oğluna yapılan adaletsizliğe sessiz kalmayarak açlık grevine başlayacak.

En son Canan Kaftancıoğlu’nun verdiği söz ile direnişini bitiren ancak bu sözün de tutulmaması üzerine İl Başkanlığı görevini yaptığı binanın önünde direnişe başlayan Mahir Kılıç hergün yaptığı canlı yayınlar ile, sosyal medya paylaşımları ile Canan Kaftancıoğlu ve CHP’lilere sesleniyor: İŞİMİ GERİ VERİN. CANAN KAFTANCIOĞLU VERDİĞİN SÖZÜ TUT!

Anneler babalar evlatları ile omuz omuza direniyor. Bugün açlık grevinde olan Grup Yorum elemanlarının anneleri, babaları, kardeşleri sokak sokak evlatlarının kardeşlerinin seslerini duyurmaya çalıştığı gibi onlar da bedenlerini açlığa yatırıyorlar.

Mustafa Koçak’ın annesi babası her dakika eylem yapıyorlar. Her yerde adaletsizliği uygulayanların kapılarına dikiliyorlar. Kardeşleri de açlık grevi yaparak açlıklarını Mustafa’nın açlığına katıyorlar.

Mahir Kılıç’ın babası da açlık grevine başladığında CHP’li Canan Kaftancıoğlu ne yapacak merak konusu. Bir babayı açlık grevi yapmak zorunda bırakmaktan rahatsızlık, vicdan azabı duyacak mı sorularının cevabı da çok yakında Canan Kaftancıoğlu tarafından pratiği ile verilmiş olacak…

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.