Londra Pir Sultan Kültür Merkezinden ve Britanya Alevi Federasyonu’ndan Dayanışma örneği

Londra Pir Sultan Kültür Merkezinden ve Britanya Alevi Federasyonu’ndan Dayanışma örneği.

Faaliyetlerini Londra’da yürüten Pir Sultan Kültür Merkezi ve Britanya Alevi Federasyonu tarafından ihtiyacı olanlara gıda yardımı örgütleniyor.

Bölge esnafların katkılarının örgütlenerek ihtiyacı olanlara dağıtımının yapılması sayesinde her gün onlarca insana gıda yardımı yapılıyor ve şu gerçek ortaya çıkıyor :

İHTİYACI OLAN İNSAN O KADAR ÇOK Kİ ! Okumak için gelmiş öğrenciler, işadamı statüsünde gelip çalışarak hayatını kazanan gibi hiç bir geliri olmayan kesimin nüfusu hiç de azımsanacak kadar değil.

Londra Pir Sultan Merkezi’nin yaptığı açıklamada ; “Korona virisünü üreten de, yayan da emperyalizmdir.  Dünya halklarına açtığı savaşlarla, işgallerle, çektirdiği acılara, yoksulluklara doymuyor.  Onlar saldırır, halkları bölüp parçalayarak yönetmeye çalışır. Bizler her koşulda birlikte hareket etmeye, kendi yaralarımızı kendimiz sarmaya ve paylaşım kültürümüzü yaşatmaya devam ediyoruz” dedi.  Ve “Bu çalışmaya destek olmak isteyen esnaflarımızın da katkılarını bekliyoruz” diyerek dayanışma çağrısında bulundu.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.