Korku Büyük: AKP Faşizmi 70’li Yaşlardaki Aileleri Tukukluyor

AKP faşizminin yönetememe krizi büyüdükçe zulmünü arttırıyor. Baskı, keyfilik, hukuksuzluk artık AKP faşizminin uygulamalarını anlatmakta yetersiz kalıyor.

Dün TAYAD’lı Fahrettin Keskin ve İsmail Kara gözaltına alınarak tutuklandılar.

Yıllardır hapishane önlerinden şehir meydanlarına, Ankara yollarından TBMM önlerine evlatlarının haklarını ararken gördük onları. Evlatlarının öldürülmemesi için mücadelelerinden biliyoruz. Sadece kendi evlatlarının da değil, faşizmin hapishanelerindeki halk çocuklarına karşı yaşatılan her türlü insanlık dışı uygulamaya karşı durdular ilerlemiş yaşlarına bakmadan…

Evlatları için verdikleri mücadele ülkede yaşanan her türlü adaletsizliğin karşısında görülmelerine engel olmadı hiç. Deprem olur, onları görürsünüz, grev olur onları, kime yapılırsa yapılsın haksızlıkların karşısında onları görürsünüz.

Fahrettin Keskin ve İsmail Kara AKP faşizmini çok korkutmuş belli ki. AKP zulmünün adaletsizliği halka kabul ettirme hayallerinin karşısında TAYAD var. Ve, bunu Fahrettin Keskin gibi, İsmail Kara gibi ilerlemiş yaşlarına aldırmadan yükü omuzlayan aileler ile yapıyor. Yaptıklarının ne kadar etkili olduğunu görebilmek için AKP faşizminin ne kadar alçaldığına bakmak yeterli gelecektir. AKP faşizmi evlatlarının öldürülmemesi için, hasta tutsakların birer birer hapishanelerden tabutla çıkmaması için verilen mücadeleyi susturmak için Fahrettin Keskin ve İsmail Kara’yı tutukladı.

Avukatlarının detaylı bir açıklama (henüz) yapmadığı tutuklama ile ilgili gelişmeleri siz okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz. 

Sosyal ağlarda paylaşın