KONTRGERİLLA DEVLETİ; ÇATLILAR, ÇAKICILAR, PEKERLER, AĞARLAR, SOYSUZLAR, ALBAYRAKLAR, ERDOĞANLAR’DIR! (2)

FAŞİST MAFYA BOZUNTUSU SEDAT PEKER’İN AĞZINDAN SAÇILANLAR, FAŞİST DEVLETİN PİSLİKLERİDİR. PİSLİĞİ DEVRİM TEMİZLER!

Sedat Peker yayınladığı videolarda, kendisini kullanan kontrgerilla şeflerinin suçlarının küçük bir bölümünü açıklamıştır ancak. Devlet adına 1000 operasyon yaptığını itiraf eden, 17 bin ‘faili meçhul’ diye anılan katliamın sorumlularından Mehmet Ağar için şunları söylüyor:

Faili meçhullerin faili' geri döndü: 'İçişleri Bakanlığı Mehmet Ağar'a  emanet' - HABERLER Son Dakika
  • Mehmet Ağar ekibinin darbe sonrasında etkinliği artmış, Erdoğan iktidarında önemli bir güç odağı haline gelmişlerdir. Mehmet Ağar’ın her devrin adamı ve ‘derin devletin başı’ olduğunu söylemiştir.
  • ANAP (Anavatan Partisi) iktidardayken Mehmet Ağar en önde, DYP (Doğru Yol Partisi) ikti dardayken Mehmet Ağar en önde, RP (Refah Partisi) iktidardayken Mehmet Ağar en önde, AKP iktidardayken Mehmet Ağar en öndedir. Ağar, polis üzerinde etkilidir. Polis ile ilişki kanallarından biri de özel kalemidir.
  • Ağar’ın uyuşturucu işlerini yürüttüğünü, uyuşturucu ticaretinde etkin olduğunu, geçtiğimiz günlerde Kolombiya’da yakalanan ve Türkiye’ye gönderilecek olan 4 ton 900 kg’lık uyuşturucunun sahibi Ağar’dır.
Kolombiya'da yakalanan 5 ton kokainin Türkiye'deki alıcısı kimdi?

Uyuşturucu kullanımının en fazla olduğu kentler sıralamasında ikinci ve üçüncü sırada İstanbul ve Adana’nın olduğunu, Ağar ekibinin bu pazarı elinde tutmaya çalıştığını… Peker, Ağar’a hitaben “Tek cezaevinde yattın. Cezaevi boşaltılmadı mı, sen tek yatmadın mı? Koruma polislerin seninle kalmadı mı? Havuzun yok muydu? Mübariz Mansimov yaptırmadı mı? Helikopter pistin yaptırılmadı mı?

TC’deki önemli iş adamları sen kendini yalnız hissetme diye Mübariz helikopteri ile taşımadı mı? Mübariz’i FETÖ’ye sen getirdin tanıştırmaya. Fethullah Gülen’le sen tanıştırdın. Adamı FETÖ’cü diye içeri attırıp mallarını aldın” diyerek, Ağar’ın bu şekilde Mansimov’un sahibi olduğu Yalıkavak Marina’ya el koyduğunu söyledi.

  • Söz konusu yat limanının bölgedeki en büyük liman olduğunu söyleyen Peker, uyuşturucu trafiğine de oldukça müsait olduğunu ve bu amaçla kullanılacağını; Ağar’ın, Azeri Mübariz (Mansimov) Gurbanoğlu’na ait Bodrum Yalıkavak Turizm ve Yat Limanı’na tehditle el koyduğunu, Fethullah Gülen ile görüşmeye gittiğini anlatıyor.
  • Ağar’ın Elazığ AKP Milletvekili olan oğlu Tolga Ağar’ın Yeldana Kaharman isimli bir kadına tecavüz ettiğini, kadının jandarmaya şikâyete gittiğini; ama dosyanın kapatıldığını,
Tolga Ağar, Yeldana Kaharman'ı Niçin öldürdü? SON DAKİKA Ağar, Kaharman'ı  Niçin öldürmek istesin!
  • Tecavüze uğrayan kadının bir gün sonra evinde ölü bulunduğunu, intihar etmediğini öldürüldüğünü söyleyerek, Ağarlar’ın sorumlu olduğunu,
  • Ağar’ın oğlu Tolga Ağar’ın uyuşturucu kullandığını,
  • Tolga Ağar ve kız arkadaşının, Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün İstanbul Beykoz konaklarındaki evinde uyuşturucu kullandıklarını, burjuva medyanın lanse ettiği “Etçi Nusret” ile tartıştığını, Nusret’i tehdit edip daha sonra havaya ateş açtığını, bu olayın da Ağar’ın devreye girmesi ile kapatıldığını,
  • Emir Sarıgül’ün şoförünün suçu üstlendiğini söylüyor.

Mafya bozuntusu Sedat Peker’in Soysuz Süleyman için söyledikleri:

  • Süleyman Soylu, AKP’ye geçmeden önce DYP’ye Genel Başkan olmak istiyordu. Ancak DYP kongrelerine giremiyordu. Kongrelere girmek, zorla da olsa kongreleri almak için Peker ve adamlarını kullanır.
  • “Benim İstanbul’da yetkim yok, orayı Berat Albayrak yönetiyor, her şeyi o yapıyor” diyerek “it dalaşında” Berat Albayrak’ı hedef gösterir.
  • “Ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim” diyerek Peker’le ilişkisini sürdürür, yurtdışına çıkması için haber gönderir.
  • Peker, Berat Albayrak ile ilgili suçlamalarda bulunduğunda haber göndererek, yayını durdurmasını söyler.
  • Sedat Peker’e koruma vererek, her yere koruma ve çakarlı araçlar ile gitmesini sağlar.
  • Gözaltına alınan paralı “iş adamlarını” korumuş, onları telefon ederek serbest bıraktırmıştır.
  • Soysuz’un baskıları sonucu intihar eden polis şefi olduğunu.
  • FETÖ’cü diye bilinen paralı asalak “iş adamlarını” para karşılığında serbest bıraktırmış, kimilerinin mallarını gasp etmiştir.
  • Ablasının kocasını göndererek, şarkıcı olacak yeğeni için TV kanallarını ayarlamasını istemiş yeğeninin şarkıcı olmasını sağlamaya çalışmıştır.
  • Soysuz, pandemi tedbirlerinin eleştirilmesi sonucu istifa oyunu oynamış, bunun için bir gün önceden hazırlık yaparak, sahte hesaplardan istifaya karşı tepki tweetleri hazırlatmıştır. Bunun için bir ekip oluşturmuştur. Bu ekip de Sedat Peker’in adamları da yer almıştır.
  • “FETÖ” ile ilişkisi olduğu söylenen iş adamlarını rüşvet karşılığı serbest bıraktırdığını, Silivri Emniyet Müdürü’nün intiharının da böylesi bir olayla bağlantılı olduğunu söylemektedir.

Görüldüğü gibi, hiçbirinin diğerinden farkı yoktur. Oligarşinin halka zulüm düzeninde kendine yer edinen her biri, diğerini kullanarak semirmeye çalışmaktadır.

Rüşvet, yolsuzluk, uyuşturucu, mafya, fuhuş, çete, katliam… Hepsi faşist devletin karakteridir.

SOYSUZLARIN, AĞARLARIN, ALBAYRAKLARIN DÜZENLERİ MAFYA DÜZENİDİR.

HALK MECLİSLERİ, MAFYA DÜZENİNİN ALTERNATİFİDİR!

Oligarşinin düzeni mafya, çete düzenidir. Mafyaların, çetelerin işi tekellerin pis işlerini yapmaktır.

Kapitalizmin kendisi gayri meşrudur. En büyük mafya; Koçlar, Sabancılar, Ilıcaklar, Albayraklar, Cengizler, Ülkerler’dir. Sedat Peker gibiler ise onların pis işlerinde kullandığı piyonlarıdır.

Bugün Ağarlar, Soysuzlar kontrgerilla devletinin çıkarları için birlikte hareket etmektedirler. Ağar, her konuda Soysuz’a akıl hocalığı yapmaktadır. Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, Mehmet Ağar’ın hem ‘aile dostu’ hem de Ağarlar gibi çeteler ile kol koladır.

Soysuzlar’ın, Ağarlar’ın, Çetinler’in düzeni her zaman mafya düzeni oldu. Mafyaların, çetelerin düzenine karşı mücadele etmeye devam edeceğiz.

Halkımızı bu zulüm ve pislik düzenine karşı Halk Meclisleri’nde örgütleyeceğiz. Faşist çetelerin halka baskılarına karşı mahallelerimizi, sokaklarımızı koruyacağız.

Halk Meclisleri ile çetelerin olmadığı, halkın yönettiği bir ülke kuracağız. Mafya-çete-uyuşturucu-fuhuş ve her türlü ahlaksızlığı halkımızla birlikte yok edeceğiz.

Halkımızı Soysuzlar’dan, Ağarlar’dan, Erdoğanlar’dan, Çetinler’den kurtaracak, oligarşinin düzenine son verip halkın iktidarını kuracağız!

Sosyal ağlarda paylaşın