Kim utanmaz kim sıkılmaz ?


 İktidarda bulunan Terör Örgütü Faşist AKP’nin şefi Erdoğan milyonlarca işsizi yok sayarak, halkın gözlerinin içine baka baka yalan söylemeye devam ediyor. Kütahya’da katıldığı toplu açılış töreninde yanına aldığı yardakçılar ile yaptığı konuşmada “Yani Kütahya’da istihdam sorunu Allah’ın izniyle yok? Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var. Vatandaş yeter ki iş istesin, iş. İş çok.” dedi.

  Ona göre iş yok diyen halk utanmaz, sıkılmaz !. Resmi rakamlar dahi ülkemizdeki işsizliğin artık 15 milyonlara dayandığını gösterirken AKP şefi suratında utanmızlığın çok açık görüldüğü o tanınmış sırıtışıyla halka hakaret etmekten çekinmiyor.

 Tüm ülke çeteci Sedat Peker’in ifşaatları ile AKP iktidarının rüşvet, hırsızlık, soygun ve talan iktidarı olduğunu daha net şekilde görmüşken tek kelime etmeyen Suç Örgütü AKP’nin şefi Erdoğan halkı aptal yerine koyabileceğini sanıyor. Ahlaksızlıklarıyla, yolsuzluklarıyla, rüşvet çarklarıyla, hırsızlıklarıyla servetlerine servet katarken aç işsiz bıraktığı halka tek reva gördüğü adaletsizlik , yalan ve hakaret. Olanca kibiriyle halkı aşağılıyor…

 Ülkede yaşanan hayat pahalılığı, işsizlik, yoksulluk artık halkı canından bezdirirken O utanmadan çıkıp yanındaki yardakçılara da sorarak  onaylattıktan sonra söylediği yalan ile halka “utanmadan, sıkılmadan” diye hakaret eden Erdoğan’ın kendisidir utanmaz ve sıkılmaz.

 Milyonlarca insan işsizken, Anadolu’nun bir çok yerinde asgari ücretle dahi çalışmanın imkanı yokken, çalmaktan çırpmaktan, başka bir işlevi olmayan, halkın evine dahi göz diken  AKP’nin tüm kadrolarıdır utanmaz sıkılmaz.
  Her gün çarşaf çarşaf açığa çıkan  rüşvet, yolsuzluk, ahlaksız ilişkilerinin üzerine halka hala dindarlık şovları yapan, açılışlarda ağızlarından Allah kitapı düşürmeyen İçişleri Bakanı’ndan Adalet Bakanı’na, Sağlık Bakanı’ndan Çevre ve Şehircilik Bakanı’na tüm AKP yöneticileridir utanmaz sıkılmaz !

ADALETSİZLİĞE KARŞI BEDENLERİNİ ÖLÜME YATIRARAK HALKIN ADALET ÖZLEMİNİ HAYKIRAN ÖLÜM ORUCU DİRENİŞÇİLERİNİ GÖRMEZDEN DUYMAZDAN GELEN, DİRENİŞÇİLERİN SUYUNU ŞEKERİNİ ÇALAN, EN TEMEL İHTİYAÇLARINI DAHİ KARŞILAMAYAN, “YİYORLAR” DİYE YALAN SÖYLEYEN AMA AYNI ZAMANDA ZORLA BESLEME İŞKENCESİ TEHTİDİ ALTINDA TUTMAYA DEVAM EDEN AKP’NİN  HAPİSHANE MÜDÜRLERİ,  GARDİYANLAR, TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ DOKTORLARI, ADLİ TIP KURUMUDUR UTANMAZ SIKILMAZ !

Suç örgütü elebaşı Erdoğan ve tüm AKP iktidarı hala rahat rahat, utanmadan  talanlarına yalanlarına ve adaletsizliklerine devam ediyor. Seçimler yaklaşıyor. AKP’nin düzeninde yapılacak seçimle AKP’yi siyaset sahnesinden sileceğini, hatta hesap soracağını söyleyen düzen partilerinin hiç biri AKP’yi korkutmuyor. Böyle bir şeyin olmayacağını, olamayacağını biliyor çünkü. Ancak sokağa çıkan halkın örgütlü gücü bu soygun talan saltanatının sahiplerinin saraylarını yıkacaktır. Bunu da çok iyi biliyor AKP iktidarı. O yüzden devrimcilere saldırmaktan, her türlü adaletsizliği uygulamaktan saniye geri durmuyor.

Bunun yanında seçimleri umut haline getiren tüm düzen partileri AKP’yi endişelendirmiyor bile. Hepsi AKP’ye çalışıyor çünkü.  Suç Örgütü Faşist AKP “iş seçimlere kalsın, o iş kolay. Bir şekilde kazanırız” havasında. Seçimle AKP iktidarına meşruluk (!) kazandırmış olacak.   Tüm veriler AKP’nin her anlamda halk desteğini yitirdiğini gösterirken rahatlıkları ve bu denli pervasızlıkları bundan kaynaklanıyor.

Sosyal ağlarda paylaşın