Katili AKP Polisidir

“100 yaşıma kadar yaşayacağım bunlara inat” demesinin üzerinden çok geçmeden “siz öldürmeyi iyi bilirsiniz” sözü ile tanınan Erdoğan’ın öldürmeyi iyi bilen polisi öldürdü Perihan Pulat’ı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdür Yardımcısı Ekrem Gönül isimli işkenceci polis, kameralarda ayan beyan görülür bir şekilde iterek bir daha hiç toparlanamayacak duruma getirdi onu. O darbeden sonra artık meydanlara çıkmaya sağlığı izin vermedi Yüksel Direnişinin Perihan ablasının. Ve o alçak saldırıdan 2 yıl sonra, 2 mart günü hayata gözlerini yumdu.

100 yaşına kadar yaşayacak mıydı bilemeyiz ancak hayat dolu, umut dolu, sosyalizme inancı ile dienenlerin yanında görmekten gururlandığımız Perihan abla artık yok. Yüksel direnişinde polisin kendisini gözaltına almamasına kızardı. İşkencecilerin yüzlerine haykırırdı işkenceciliklerini.

Ve işkenceden zevk alan bir halk düşmanı onun daha fazla yaşamasına tahammül edemedi. Kim bilir belki o an orada ölmesini hesap etmişti ama olmadı işte, orada ölmemişti Perihan abla. Ama bu sefer Perihan ablanın içinde kocaman yürek taşıyan bedeni, ancak iki yıl direnebildi saldırıdan kalan hasarlara.

Grup Yorum şarkısı geliyor akıllara şimdi:

Vurma dedim vurulursun
Kandan kına yakan var mı
Sen yarını ne sanırsın
Yakınıp da onan var mı

Yarın vuran bre zalim
Bu dünyada barınır mı
Kandan kına bre zalim
Kandan kına yakılır mı, hey

Soralım şimdi Perihan ablanın katillerine,

Kim öldü şimdi Ekrem Gönül?

Kim öldü AKP?

Siz öldünüz.

Ölmeye devam edeceksiniz. Her öldürdüğünüzde öleceksiniz. Öldükçe çoğalanlar sizi her gün öldürmeye devam edecekler. Bir ölüp bin gelenleri sizden iyi bilen yoktur. “öldükçe çoğalıyor adamlar/ ben tükenmekteyim öldürdükçe” selzenişini hergün yaptığınızı biliyoruz.

Perihan ablayı öldürdüğünüzü mü zannediyorsunuz?

“ölürse ten ölür, canlar ölesi değildir”.

Perihan Pulat candır. Yaşantısıyla halkın sevgisini kazanmıştır. Mücadelesi, hayalleri, umutları, binlerin, milyonların olacaktır kesin. Canların ölümsüzlüğü burdan gelir.

Tek derdi doymak bilmeyen iştahı, dolmak bilmeyen işkembesi, tek gayesi servetine servet katmak olanların anlayacağı bir şey değildir onuruyla yaşamak , onuruyla ölmek… …

Yaşamak için öldürürsünüz. Halkı katledersiniz.

Yaşatmak için yaşar ve ölür Perihan ablalar. Halkın katledilmemesi için…

Son olarak Ekrem Gönül’e, Perihan Pulat’a vurmaktan açılan davaya bakan hakime de bir iki söz söylemeli;

Perihan Pulat emekli hakimdi. Ekrem Gönül’ün yaptığı alçak saldırıdan dolayı 3000 TL para cezasını yeterli görmüş mahkeme başkanı. Perihan Pulat bugün toprağa verildi ama gömüldüğü yer gönüller oldu. Halkın gönlünde yatacak yerini çoktan kazanmıştı çünkü.

Peki ya ölümüne sebep olan işkenceciye 3000 TL ceza veren hakim.

Perihan Pulat’ın meslektaşı?

Senin yatacak yerin var mı?

Sosyal ağlarda paylaşın