Katil Konuştu: Yeni kurulacak partileri mutlaka vazgeçirmek lazım, aksi takdirde sonuçları ağır olur

AKP’nin yönetememe krizi ile kıvrandığı, halka yasak ve baskıdan başka bir şey vermediği bu günlerde AKP’nin yerine aday olan partiler çıkmaya başladı. Bunlardan biri düne kadar AKP’nin kurmaylarının kurduğu Gelecek Partisi. AKP’nin 17 yıllık iktidarında halka karşı işledikleri suçların tamamının suç ortaklığı yapanların kurduğu bu parti iktidarı rahatsız etmiş ki kiralık devletin kiralık katili Mehmet Ağar üzerinden bir tehdit geldi.

Halka hiçbir şey vermeyeceği geçmişte yaptıklarından belli olan Gelecek Partisi’ni kuranlar Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan gibi AKP’nin eski ağır toplarından oluşuyor. AKP’nin bir « dava ortaklığı » çıkarlarının ortaklığının sürdüğü yere kadarmış.

Dün birbirlerine toz kondurmayan şimdi birbirlerinin kirli çamaşırlarını saçmaya başladılar.
AKP’de boş durmamış, « bin operasyon »un faili, halk düşmanı katil Mehmet Ağar’ı devreye sokarak Gelecek Partisine bir tehdit yolladı.

İktidarda kim olursa olsun devlet için katliamlar yapmaya hazır olan Mehmet Ağar şunları söyledi : “Yeni kurulacak partileri mutlaka vazgeçirmek lazım. Aksi takdirde çok ağır sonuçları olur”

“Tıpkı geçmişte olduğu gibi, ortaya çıkan bu büyük milliyetçi muhafazakar iktidarı, paralamak ve parçalamak hususunda bir takım siyasi teşebbüslerin olduğunu görüyoruz” diyen Ağar, sözlerine şöyle devam etti:

“Tabii ben geçmişte devlet hizmetinde olan kimseyi üzmek istemem. Ama onların da bizleri üzmemesini istemek hakkımız. Kişisel anlamda bir takım problemler olabilir. Kolaylıkla geldikleri makamlardan uzaklaşabilirler. Ama bütün bunları kendi kişisel davası haline getirmek suretiyle, milletimizin büyük bir çoğunluğunun kalbi safiyane ile destek verdiği bir yapıyı, karşı grupların etkisi altında kalarak ve işbirliği yaparak, burayı çökertmenin hiçbir anlamı yoktur.

Kısacası “AKP iktidarına alternatif olmaya çalışırsanız başınızı gelecekleri düşünün” demiş Mehmet Ağar.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.