İsrail, Fİlistin Halkını Öldürmeye Devam Ediyor.

Ortadoğu (GHA)
Filistin direnişinin işgalci İsrail’in saldırganlığına yanıt olarak 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’ devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Filistin direnişi, Gazze Şeridi’ndeki Han Yunus’un batı ve güneybatısındaki İsrail’e ait araç ve askerlerini havan toplarıyla hedef aldı.
Suriye Haber AJansı, SANA’nın haberine göre; İsrail işgali, Gazze Şeridi’nin güneyinde Filistin direnişiyle yaşanan çatışmalarda bir subayın öldürüldüğünü kabul ederken, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus şehrinin batısında bir eve saklanan Siyonist gücü anti-personel füzeyle hedef aldı ve üyelerini öldürüp yaraladı.

Gazze Şeridi’nde devam eden işgal katliamları sonucunda 26.083 şehit ve 64.487 yaralanırken, Filistin Sağlık Bakanlığı: İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırısının kurbanlarının sayısı 112. günde 26.083 şehit ve 64.487 yaralıya yükseldiğini açıkladı.
Filistin Sağlık Bakanlığı: İsrail işgali son 24 saat içinde Gazze Şeridi’nde 19 katliam gerçekleştirdi, 183 şehit ve 377 kişi yaralandığı belirtti.
Filistin medyasından edinilen bilgilere göre: İsrail işgalinin Gazze Şeridi’nin merkezindeki El Zavaida bölgesinde bir evi bombalaması sonucu iki kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu öğrenilirken, İsrail’in son 24 saatte Refah ve Han Yunus şehirlerini işgalci bombardımanı sonucu en az 70 insanın hayatını kaybettiği ifade edildi

Sosyal ağlarda paylaşın