Direniş Devam Ediyor: İLeni Lena Açıkgöz Açlık Direnişinin 200. gününde

26 Ocak 2024 Tarihi itibariyle Lena İleni Açıkgöz 199 gündür Almanya’daki 129A/B yasalarına karşı ve devrimci tutsakların özgürlüğü için süresiz Açlık Grevinde!

24 Ocak günü, yüksek mahkeme önünde 129ab direnişçilerinin yaptığı açıklama sonrası, Eda Deniz Haydaroğlu, Ilgın Güler ve Sevil Sevimli açlık grevlerini sonlandırdıklarını duyurdu. Ancak İleni Lena Açıkgöz direnişini sürdürüyor.
Bu Cumartesi açlık direnişinin 200. gününde olacağı Lena Açıkgöz için, 129ab komitesi 1 günlük dayanışma açlık grevi çağrısı yaptı…

Yaklaşık 1 yıldır süren açlık direnişinin taleplerinin tekrar hatırlatmakta fayda var:

1- Adalet Bakanlığı şu an devam eden Devrimci Gazeteci Özgül Emre, Grup Yorum Emekçisi İhsan Cibelik, Antifaşist Serkan Küpeli’nin davasını geri çekmelidir!

2- Devrimci ve Anti-Faşist Tutsaklar Özgül Emre, İhsan Cibelik, Serkan Küpeli ve Hasan Unutan TUTUKSUZ YARGILANSINLAR!

3- Her türlü Dijital delil suç delili olarak kullanılmaktan çıkarılsın! Dijitallerin güvenirliği ve delil niteliği yoktur!

4-Almanya Anayasayı Koruma örgütünün (Verfassungsschutz) devrimciler hakkında hazırladığı raporlar meşru değildir, mahkemelerde delil olarak kullanmaktan çıkarılsın!

5- Almanya Federal Başsavcısı Peter Frank Özgül Emrelere yapılan operasyondan kısa bir süre sonra Türkiye Adalet Bakanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü ve onur madalyası aldı. Bu görüşmede neler konuşuldu ve Savcı Peter Frank hangi hizmetler sonucu onur madalyası aldı? -AÇIKLANSIN!

6- 5 yıldır oturum hakları için direnen Almanya direnişleri Meclisinin oturumu geri verilsin! Siyasi nedenlerle verilenden oturum hakkının siyasi nedenlerle alınması hukuksuzdur ve meşru değildir!

Bu anlamda İlker Şahin’e verilen ceza kaldırılsın!

7- FAŞİST 129,129 A ve B yasaları Kaldırılsın!

Faşist 129 Yasası Kaldırılsın Komitesi

Sosyal ağlarda paylaşın