İşkenceci Öğretmen Ödüllendirildi

Öğrenci sevgisi, öğretme sevdasıyla yanıp tutuşan bir çok onurlu öğretmen haksız hukuksuz, gece vakti çıkartılan KHK’lar ile işlerinden atılırken AKP faşizmi işkenceci öğretmeni ödüllendiriyor.

Aksaray’da 10 yaşındaki öğrencisini acımasızca döven ve açılan soruşturmayla öğretmenlikten atılan Ali Rıza Y. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde idari memur olarak görev yapacak.

Ortaköy ilçesindeki Şehit Salih Aksu Ortaokulu’nda matematik öğretmeni olan Ali Rıza Y, geçen yıl 14 Aralık’ta, derste 5’inci sınıf öğrencisi T.K’yi sınıftan çıkarıp, koridorda tokat ve yumruk atarak dövdükten sonra boğazını sıktı. Gürültüyü duyan başka sınıftaki teknoloji tasarım öğretmeni Gülcan Ünlü de koşarak müdahale edip, dayak yiyen öğrenciyi meslektaşının elinden aldı. Daha sonra diğer sınıftaki öğretmenler de çıkıp, öğrenciyi alt kata indirdi. Öğrenciye şiddet anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kameraların kaydettiği işkence görüntüleri büyük tepki yaratmasına rağmen, AKP iktidarı işkenceci öğretmeni idari memur olarak görev yapacağı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atadı…

Sosyal ağlarda paylaşın