İskandinavya Halk Cephesi: Faşizme Karşı Birlik Olalım

İskandinavya Halk Cephesi son dönemde İsveç’te Nazi faaliyetlerinin, çete saldırılarının ve uyuşturucu faaliyetlerinin artması dolayısıyla, tüm halkımızı birlikte mücadele etmeye çağırdı. İskandinavya Halk Cephesinin açıklaması şöyle;

İskandinavya Halk Cephesi: Faşizme Karşı Birlik Olalım
TÜM HALKIMIZI İSKANDİNAVYA HALK CEPHESİ’NDE BİRLEŞMEYE DAVET EDİYORUZ

Dün, İsveç’in başkenti Stockholm’ün güneyindeki Gubbängen’de, İsveç Sol Parti, Yeşiller Partisi ve Expo gazetesi tarafından düzenlenen bir konferansa maskeli Nordic Direniş Hareketi (NMR) adındaki neo-Nazi grubunun saldırdığı bildirildi. İsveç Sol Parti’nin Stockholm dışındaki Gubbängen Moment Teatern’de düzenlediği etkinliğe davetli konuşmacı olarak katılan Expo Gazetesi eğitim sorumlusu Klara Ljungberg ve birçok dinleyici, konferansı beklerken neo-Nazi grubunun saldırısına maruz kaldı. Saldırganlar, ziyaretçilere fiziksel şiddet uygulamanın yanı sıra bir sis bombası da attılar. Daha önce’de aynı grup halkımıza saldırmıştır.

İskandinavya Halk Cephesi, Sokaklarımızı Faşizme Dar Edecek

Uzun zamandır İsveç’in çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren neo-Nazi grubu Nordic Direniş Hareketi’ne karşı mücadele etmek için harekete geçiyoruz. İskandinavya Halk Cephesi olarak, bulunduğumuz her yerde faşizme karşı büyük bir kararlılıkla mücadele edeceğiz. Nazilere, çetelere ve uyuşturucu satıcılarına karşı dayanışma içinde olacağız.

Halkımız! Naziler evlerimize kadar sokuldu. Şu anda hükümette yer alan göçmen karşıtı aşırı sağcı SD partisi bile kurulduğu günden bu yana Nazi ideolojisiyle bağlantılıdır. Nazileri sokaklarımızdan ve mahallelerimizden uzaklaştırmanın tek yolu örgütlenmek ve birlikte hareket etmektir. Ancak birlik olursak, Nazilerden, çetelerden ve uyuşturucu satıcılarından kurtulabiliriz.

Halkımız;Yalnız değilsiniz, Arkamızda 46 Yıllık Devrimci Bir Direniş Hareketi Var

Halkımız, korkmayın, yalnız değilsiniz. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da 46 yıldır emperyalizme ve faşizme karşı mücadele eden bir devrimci hareket var. İskandinavya Halk Cephesi, bir kişi bile olsa,bin kişi de olsa, arkasında yıllardır süregelen direniş geleneği ve güçle donanmıs, o gücün iradesiyle,coşkusuyla, birikimiyle ve inancıyla tüm Nazileri, çeteleri ve uyuşturucu çetelerini sokaklarımızdan temizleyecek güce ve azme sahiptir.

Nazilere, uyuşturucu satıcılarına ve çetelere karşı birlikte mücadele etmek için bir araya gelelim. Bizimle iletişime geçin. Nazilere karşı birlikte savaşalım.

Kahrolsun Naziler!

Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!

İskandinavya Halk Cephesi

Sosyal ağlarda paylaşın