DİRENİŞ EVİ’NDEN MEKTUP VAR: HER GÜN HER ADIM BİZLERİ ZAFERE YAKINLAŞTIRACAKTIR

Ölüm orucu direnişindeki Helin Bölek ve İbrahim Gökçek yazdıkları mektupta gelinen aşamada ziyaretçi kabul edemediklerini dile getirerek bir adım daha atma çağrısında bulundular…

Merhaba bugün koşullardan dolayı birebir ziyaretçi kabul edemiyoruz ama size yazdığımız mektupla ulaşalım istedik.

Grup Yorum üzerindeki baskıların kalkması için başladığımız ölüm orucu direnişi 300’lü günlere dayandı. Şimdiden siyasi olarak zaferi kazandık. Grup Yorum’un dinleyicilerinin direnişi sahiplenmesi sonucu bizleri tahliye ettiler. Ama hala konser yasakları devam ediyor, hala tutsak olan grup yorum üyeleri var . Grup Yorum üzerindeki baskılar devam ediyor. Biz de bundan dolayı ölüm orucu direnişine devam ediyoruz. Baskılar, hastaneye kaçırılmamız, zorla müdahale tehditleri… Bizlerin kararlılığından bir adım geri etmedi. Çünkü haklı olan biziz.

Grup Yorum olarak şimdiye kadar her şeyi dinleyicilerimizle yaptık. Yüz binlerin katıldığı konserleri de, bugünkü direnişin yarattığı gücü de . Grup Yorum için pankart asanın da, duvara yazı yazanın da, destek videosu atanın da, otobüste kahvede konuşma yapanın da, faks çekenin de… yani bu adımların birleşmesi ile bizi çekip aldınız dört duvar arasından. Hastaneye kaçırıldığımızda dinleyicilerimizin hastane önünde nöbet beklemesi ile zorla müdahale edemeyip bırakmak zorunda kaldılar.

İŞTE ŞİMDİ GRUP YORUM DİNLEYİCİLERİ OLARAK BİR ADIM DAHA ATACAĞIZ.  BAKIRKÖY’DEKİ 100 BİNLER BİR ADIM ATARSA. SADECE BİR ADIM ZAFERİ KAZANIRIZ.

NELER YAPABİLİRİZ

  • HER ÇARŞAMBA GÜNÜ DESTEK AÇLIK GREVLERİ YAPIP BİZE ÇEKİMLERİNİ SOSYAL MEDYADAN ATABİLİRSİNİZ.
  • SÖYLEDİĞİNİZ GRUP YORUM TÜRKÜLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.
  • İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA FAKS, MAİL, TELEFON AÇIP TALEPLERİMİZİ KABUL ETMELERİNİ İSTEYEBİLİRSİNİZ.

HER GÜN HER ADIM BİZLERİ ZAFERE YAKINLAŞTIRACAKTIR. HEPİMİZİN YAPACAĞI BİR ŞEY VAR. BEKLEMEYELİM BU ADAMI ATALIM. BU MEKTUBU 10 KİŞİYE VERMEKLE BAŞLAYABİLİRİZ.

ZAFER HALAYINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE.

 İBRAHİM GÖKÇEK/ HELİN BÖLEK

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.