Hukukçu Değil Provokatör

10 baronun genel kurul talebini red eden TBB yönetim kurulu Başkanı Metin Feyzioğlu şunları söyledi:

“Barış Pınarı Harekatı’nı desteklediğim için genel kurula çağıran arkadaşlarımız aynı paydada nasıl buluşacaklar, bunlar Cumhuriyet Bayramı bildirisinde buluşamadılar… Şimdi nasıl olacak da TBB’yi yıkma noktasında buluşacaklar…”

Türkiye’de avukatların sorunları ile ilgilenmek, bu sorunlara karşı bir şeyler yapmak yerine saraya yaranmaya çalışan Metin Feyzioğlu, en son Erdoğan’ır sarayda düzenlediği adli yıl açılışına katılarak 52 baronun tepkisini almıştı. 52 baro, “Metin Feyzioğlu bizi temsil etmiyor” diyerek sarayda yapılan açılışa katılmayacaklarını yaptıkları yazılı açıklama ile ifade ettiler.

Geçtiğimiz günlerde 10 baronun imzası ile genel kurul i talebinde bulunuldu. Metin Fevzioğlu bu talebe tüzük gereği itiraz edemez. Normalde genel kurul talebini değerlendirmesi gerekirken bunun yerine Barış pınarı harekatını desteklediğim için genel kurula çağırıyorlar diyerek aklı sıra hem saraya yaranmaya çalışıyor hem de genel kurul çağrısı yapan baroları Erdoğan’ın hedefine koymak istiyor.

Konu ile igili Antalya Baro başkanı Polat Balkan sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

Sayın Feyzioğlu, basit bir yalancısınız. Çırpındıkça çamura bulanıyorsunuz. Fermanlı bir ölüm kuşu, satırı çalan cellat olmaya soyunmuş gibisiniz. Her ne olursa olsun, bu canlar bu yüreklerde olduğu sürece adalet, demokrasi ve hukuk mücadelesini sürdüreceğiz; size rağmen…”

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.