Herşeye Zam!!!

Benzin, motorin ve otogaza zam

İzmir’de servis ücretlerine zam

Alkole ve tekel ürünlerine zam

İstanbul’da ulaşıma zam

İstanbul’da okul servislerine zam

Ankara’da okul servis fiyatlarına zam                                      

Denizli’de içme suyuna zam

Yurt fiyatları %20 arttı

Çaya zam

Sigaradan alınan vergiye zam

Ete çok büyük zam yolda

“Zam Zulüm İşkence İşte Faşizm”

Zamla hızını kesmiyor. Ülke gündeminde birbirinden önemli konular var. Kadın cinayetleri, çevre katliami, Kaz dağları derken AKP faşizmi soygun ve talana aralık vermeden devam ediyor. Ülke gündemi bu konular ile meşgul iken AKP zamlar ile halkın hayatını daha da yaşanamaz hale getiriyor.

“Zam Zulüm İşkence İşte Faşizm”

Ülkemizde her dönem geçerli olan bu slogan bu günü, AKP faşizmini çok iyi anlatıyor. Zulüm ve işkence hızını kesmiyor ve artık işkenceyi gizleyemez hale geldiklerinden açıktan yapar hale geldiler.

Emekçi halkın en temel gündemi geçim!

AKP faşizmi ülkenin tamamında halka reva gördüğü adaletsizlikler ile oluşan gündem yoğunluğunun arasına zamları sıkıştırıyor.

En temel ihtiyaçlarına yapılan zamlar hayatı yaşanmaz hale getirmekle kalmıyor ayrıca halkın gözünün geçinme derdinden başka bir şey görmemesine sebep oluyor.

2 hafta içerisinde akaryakıta yapılan zam her şeye yansıyacak bir fiyat artışına da sebep olacak. Zira ilk akaryakıt zammının ardından okul servirs fiyatlarına, büyük şehirlerde ulaşım fiyatlarına yansımıştı.

Zamlara karşı emekçilere verilen zam %3 ile %4 arasında. AKP faşizmi tek kelime ile “kaşıkla verip kepçe ile geri alıyor”.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.