Hasan Ferit Gedik’in Bulunamayan (!) Katili Başka Cinayette Ortaya Çıktı

Hasan Ferit Gedik’i katilleri arasında bulunan, mahkemenin ısrarla koruma altına aldığı, örgütsüz gösterdiği ve 35 yıl hapis cezası alan Doğukan Çep bir başka cinayette ortaya çıktı.
35 yıl hapis cezasına çarptırıldıktan sonra polisin -her ne hikmetse- bir türlü bulamadığı Doğukan Çep’in 30 Aralık’ta Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayetini işleyenler arasında olduğu bilgisi alındı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından başlatılan soruşturmada beş kişi gözaltına alındı.

2013 yılında Gülsuyu’nda Uyuşturucuya karşı yapılan yürüyüşte polis korumasında silahlı bir saldırı yaşanmıştı. Yapılan saldırıda Hasan Ferit Gedik hayatını kaybederken üç kişi ise ağır yaralanmıştı. Bir kişinin ölümünden ve üç kişinin yaralanmasından TUTUKSUZ yargılanan Doğukan Çep’e başka suçlarından dolayı da 35 yıl hapis cezası verilmişti. Ancak Doğukan Çep yaklaşık beş yıldır firariydi (!) ve bugüne kadar yakalanmamıştı. Çep, Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi olayından sonra gözaltına alındı.

Sosyal ağlarda paylaşın