Halktan Neyi Gizliyorsunuz!!!

Mecliste İdlib konulu bir oturum yapıldı.
Oturuma katılan düzen partilerinin konuştukları konu halkın yemeyip yedirdiği,  içmeyip içirdiği, binbir zorlukla büyüttükten sonra “vatanî” görev diye kandırarak askere aldıkları 20 yaşında gençlerin ölüme gönderildiği İdlip.

Meclis oturumu gizli, yani basına kapalı yapıldı.

Neyi kimden sakladıklarının cevabı çok açık. Tek halktan saklanıyor. Yoksa dillerine pelesenk ettikleri “dış güçlerden” saklamadıklarını tüm dünya biliyor. Emperyalist efendileri tarafından özel hayatlarının dahi en ince ayrıntısına kadar bilinmesinden rahatsız olmayan düzen partileri gizli oturum yaparak konuştuklarını sadece halktan gizliyor.

Kirli  ve haksız  bir savaşa sokuyorlar ülkemizi ve bu savaşa sürecekleri  askerler tabii ki kendi çocukları olmayacak.  Hem halkın çocuklarını ateşin ortasına atıyorlar, hem de evlatlarını ateşin ortasına yolladıkları halktan gerçekleri gizliyorlar.

Mecliste konuşulanlar aslında sır değil. “devlet sırrı” kılıfıyla sakladıkları; emperyalizmin isteklerini yerine getirmek için yaptıkları tartışmalar. Birbirlerini gırtlaklar görünürler ama emperyalizmin çıkarları söz konusu olduğunda hepsi aynı şeyi yaparlar.

Bugün mecliste yapılan gizli oturum 6,5 saat sürdü.

10 yıl gizli kalacak.

Tamamı ile halkı ilgilendiren oturumda konuşulanlar 10 yıl halktan gizlenecek.

Sosyal ağlarda paylaşın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.