Halktan çaldıkları yetmezmiş gibi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı yaptığı duyuruda yardım amaçlı para toplandığını belirtti, banka hesabı bilgileri paylaştı.

Utanmıyorlar!
Her fırsatta ne kadar güçlü devlet olduklarını, ekonominin ne kadar iyi olduğunun reklamını yapıyorlar. Tabii ki hala bu yalanlara inandırabildikleri vardır ancak halk artık bu yalan ve talan iktidarına inanmıyor. Halkı soyan, aç bırakan, evine barkına çöken, cebindeki son kuruşuna göz diken AKP iktidarı böylesi bir depremde dahi asgari devlet olma gereklerini yerine getirmiyor.
Halktan istiyor.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sosyal medyadan yaptığı duyuruda “Depremden etkilenen illerimizde yürütülen çalışmalara destek vermek isteyen vatandaşlarımızdan yoğun talep gelmektedir. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız ‘DEPREM’ yazarak 1866’ya SMS (20 TL) gönderebileceği gibi banka hesap numaraları üzerinden de bağış yapabilecektir” dedi.

Para babalarının milyarlarca lira vergilerini affeden, yağlı ihalelerle milyarlarına milyarlar katan, yüz milyonlarca dolarlık lüks villalarda yaşayan, bir değil onlarca lüks uçakları olan bir devlet, böylesi bir depremde yerine getirmesi gereken görevler için halktan para istiyor. Halkın canını kurtarmak için gerekli parayı harcamayı gerekli görmüyor.

VERMEYİN!
TEK KURUŞUNUZU BU HIRSIZ SOYUNA VERMEYİN!
BUNDAN ÖNCE 1999 DEPREMİNDE HALTAN TOPLADIKLARI DEPREM VERGİLERİNİ ÇALMIŞ, TALAN ETMİŞLERDİ UNUTMAYALIM!

DAYANIŞMAMIZI KENDİ ARAMIZDA ÖRGÜTLEYELİM.

Sosyal ağlarda paylaşın